Τατσόπουλος: Ο Γλέζος θυμίζει τον Μαθουσαλίξ από τον «Αστερίξ» με τη θεογκόμενα!

Με τον… Μαθουσαλίξ, από τη γνωστή σειρά κόμικ και καρτούν «Αστερίξ και Οβελίξ» παρομοίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, το ιστορικό στέλεχος του κόμματος, Μανώλη Γλέζο! Μάλιστα, ο κ. Τατσόπουλος δεν θυμόταν πώς λένε τον «μαθουσάλα» του γαλατικού χωριού και δήλωσε πως ο Γλέζος του θυμίζει τον «γεροντάκο από τον Αστερίξ με τη θεογκόμενα!».

Όπως αναφέρει το protothema,

ο κ. Τατσόπουλος με αυτόν τον τρόπο χαρακτήρισε τον Μανώλη Γλέζο, προφανώς χαριτολογώντας, όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις του τελευταίου αλλά και τη γενικότερη κριτική του για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλώντας στον ΒΗΜΑ Fm, μεταξύ άλλων, τόνισε πως σέβεται απολύτως τις απόψεις και τις αγαθές προθέσεις του κυρίου Γλέζου, αλλά δεν δίστασε να εκφράσει τις διαφωνίες του, τόσο για το θέμα της απλής αναλογικής, όσο και για το θέμα των συνεργασιών ή των εξαγγελιών για τα οικονομικά.

Σχετικά με την εφαρμογή της απλής αναλογικής, σημείωσε πως είναι ανέφικτη στη δεδομένη χρονική στιγμή στη χώρα μας ενώ υπογράμμισε πως στα προηγμένα κράτη η πολιτική δεν ασκείται με τανκς και στρατό αλλά μέσω της φορολογίας. Στη συνέχεια, σημείωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι εάν δεν αλλάξει ριζικά η φορολογία θα συνεχίσουμε να «στραγγίζουμε την ήδη στραγγισμένη αγελάδα…» και κατέληξε λέγοντας πως ο ίδιος και το κόμμα υποστηρίζουν την απλή λογική του να φορολογούνται οι έχοντες κι όχι εκείνοι που μπορούμε να πιάσουμε…

The post Τατσόπουλος: Ο Γλέζος θυμίζει τον Μαθουσαλίξ από τον «Αστερίξ» με τη θεογκόμενα! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα