Ταμήλος στο «Π»: Θα συνεργαστούμε με τον Καμμένο

Συνέντευξη του βουλευτή της ΝΔ στο web-tv paraskhnio.gr

Στον Θοδωρή Δαφέρμο

Σε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στo web tv του paraskhnio.gr o βουλευτής της ΝΔ Μιχάλης Ταμήλος, αποκαλύπτει ότι οι συζητήσεις για συνεργασία με τους ΑΝΕΛ όχι μόνο δε σταμάτησαν αλλά συνεχίζονται, προβλέποντας ότι θα ευοδωθούν. Προϊδεάζει δε για συνεργασία με τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο.

«Θα

είναι μια φυσιολογική εξέλιξη σε μια ισχυροποίηση του πολιτικού σκηνικού της Κεντροδεξιάς κάποια στελέχη των ΑΝΕΛ ακόμα και ο ίδιος ο πρόεδρος να συνεργαστεί με τη ΝΔ. Με σκοπό να δώσουμε μια φιλελεύθερη και πατριωτική λύση εξόδου από την κρίση» σημειώνει.

Ερωτηθείς για την πρόταση εξεταστικής που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για τα υποβρύχια τονίζει ότι την Κουμουνδούρου «δεν την ενδιαφέρει να αποδοθούν ευθύνες στον κ. Βενιζέλο, αλλά να υπάρχει ένα θέμα μέχρι τις ευρωεκλογές να απασχολεί την κοινή γνώμη και να δημιουργεί σκανδαλολογία».

Ο βουλευτής τη ΝΔ εκφράζει την αντίθεσή του με την τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών ο οποίος δήλωσε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπερφορολόγηση: «Διαφωνώ με την τοποθέτηση Στουρνάρα, αυτό που θέλω να πω είναι ότι σε σχέση με αυτά που απολαμβάνει ο Έλληνας πολίτης από το ελληνικό κράτος πληρώνει πάρα πολλά. Υπερφολογείται σε σχέση με αυτά που του παρέχει το Δημόσιο. Στόχος είναι να σταματήσει αυτή η υπερφορολόγηση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται».

Τέλος, ερωτηθείς για την μία και μόνη εξεταστική για το μνημόνιο που ευαγγελιζόταν η ΝΔ πριν τις εκλογές ο κ. Ταμήλος δίνει τη δική του εκδοχή: «Αν ο ελληνικός λαός είχε δώσει την αυτοδυναμία στον Αντώνη Σαμαρά τότε θα είναι ήδη γίνει η μια και μόνη εξεταστική που είχαμε υποσχεθεί τόσο για το πώς «μαγειρεύτηκαν» τα νούμερα από την ΕΛΣΤΑΤ όσο και για το πώς μπήκαν οι Αμερικάνοι στο θέμα της διάσωσης της χώρας μας. Αντιλαμβάνεστε ότι από τη στιγμή που ελληνικός λαός δεν έδωσε αυτή την εντολή και υποχρεωνόμαστε να συγκυβερνούμε με το ΠΑΣΟΚ, αν το επιχειρήσει η ΝΔ είναι σαν να θέλει να πάει σε εκλογές» λέει χαρακτηριστικά.

The post Ταμήλος στο «Π»: Θα συνεργαστούμε με τον Καμμένο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα