Τα ζώδια της Δευτέρας


Κριός

Η Σελήνη φέρνει νέες ιδέες και νέα έμπνευση και τοπίο αρχίζει σταδιακά να μεταβάλλεται. Μη σας τρομάζει η αλλαγή των πραγμάτων, είναι απολύτως εύλογη και ως ένα βαθμό την επιδιώξατε με τη συμπεριφορά σας.

Βρείτε λίγο χρόνο να ξεκουραστείτε γιατί ο έρωτας τις επόμενες μέρες πρόκειται να ΄χει μεγάλες απαιτήσεις από σας.

Ταύρος

Τα της εργασίας σας γίνονται σκιώδη και απρόβλεπτα και η αβεβαιότητα που τόσο αντιπαθείτε ήρθε για να μείνει. Πριν αντιδράσετε όμως έντονα, σκεφτείτε πρώτα τι κάνατε εσείς

λάθος.

Η ενέργειά σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα παρόλη την αστάθεια και τα ταραχώδη ερωτικά ίσως είναι το κατάλληλο μέρος για να τη διοχετεύσετε.

Δίδυμος

Η εξαπάτηση είναι μια κατάσταση που δουλεύεται αργά και μεθοδικά πίσω από την πλάτη σας, γι’ αυτό τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να προσέχετε ποιους έχετε δίπλα σας. Δεν σας συμφέρει να δίνετε θάρρος σ’ όποιον κι όποιον.

Η Αφροδίτη ευνοεί τα ερωτικά σας. Ιδιαίτερη έμφαση δώστε στις γνωριμίες που γίνονται απόγευμα προς βράδυ.

Καρκίνος

Ο Ήλιος σας επηρεάζει έντονα, παρακινώντας σας να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα σχέδια και πλάνα σας. Κάποιοι δεσμοί είναι έτοιμοι να σπάσουν και δεν χρήζουν περαιτέρω συντήρησης. Κόψτε ό, τι δεν λύνεται.

Σε καλή πορεία τα οικονομικά σας, αν και διατρέχετε πάντα τον κίνδυνο να πέσετε θύματα επιτήδειων που σας εκβιάζουν συναισθηματικά.

Λέων

Μια ιστορική συμφιλίωση με το παρελθόν σας περιμένει σήμερα. Θα διαπιστώσετε πως ποτέ δεν πρέπει να λέτε ποτέ, ειδικά όταν πρόκειται για έρωτες που άφησαν ανεξίτηλα σημάδια στη ζωή σας.

Η περιπέτεια μοιάζει να σας ακολουθεί κατά πόδας και βρίσκει πάντα τρόπο να τρυπώνει στη ζωή σας. Μήπως να ενδίδετε χωρίς ενδοιασμούς τελικά;

 

Παρθένος

Ο Άρης ακυρώνει μερικά από τα σχέδια που θεωρούσατε δεδομένα κι αυτό μπορεί να εκληφθεί ως μάθημα για την υπερβολική σας σιγουριά πάνω σε ορισμένα σχέδια. Κρατάτε και μια πισινή για κάθε ενδεχόμενο!

Προσέξτε περισσότερο το σώμα σας, μπορεί να μην το καταλαβαίνετε αλλά σπρώχνετε τις αντοχές σας στα όριά τους.

Ζυγός

Μερικοί αισθάνονται μειονεκτικά από την αγάπη που έχετε και δεν διστάζετε να δείξετε προς ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να μετριάσετε τα συναισθήματά σας. Φερθείτε με ειλικρίνεια.

Αναποδιές στα ερωτικά, καθώς οι προθέσεις σας δεν αναγνωρίζονται όπως τους πρέπει. Ήρθε η ώρα για μια άβολη κουβέντα.

Σκορπιός

Ο οίκος της δουλειάς και της υγείας ευνοείται, επομένως τα όποια προβλήματά σας σ’ αυτούς τους τομείς υποχωρούν άμεσα. Εννοείται όμως πως οφείλετε να είστε σε διαρκή επαγρύπνηση.

Δώστα μια χείρα βοηθείας σε όποιον σας τη ζητήσει. Κάποιος δίπλα σας, σας έχει περισσότερη ανάγκη απ’ ό, τι νομίζετε (βέβαια εσείς μπορεί και να μην το ‘χετε καν υποψιαστεί).

Τοξότης

Κάποια θέματα υγείας ενδέχεται να σας απασχολήσουν σήμερα, αλλά δεν είναι σαφές αν αφορούν εσάς, κάποιον άνθρωπο του περιβάλλοντός σας ή κάποιο κ

Keywords
Τυχαία Θέματα