Τα συγχαρητήρια του Προέδρου Παπούλια στον Ολυμπιακό (ΦΩΤΟ)

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης επισκέφθηκαν το Προεδρικό Μέγαρο όπου δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του Κάρολου Παπούλια. Διαβάστε για το δώρο που έκανε η ομάδα του Ολυμπιακού στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αποθέωσε τον Μπαρτζώκα ο Ιωαννίδης.

Συνοδευόμενοι από τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο, οι Πρωταθλητές Ευρώπης έφτασαν στην Ηρώδου Αττικού λίγο μετά τς 12.00. Όταν έγιναν αντιληπτοί από τον κόσμο, δέχτηκαν

«επίθεση» για αυτόγραφα και φωτογραφίες, την οποία όχι μόνο δεν… απέκρουσαν, αλλά υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά.

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κάρολος Παπούλιας είχε ιδιαίτερη συνομιλία με τους δύο προέδρους των Πειραιωτών και τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα. Στη συνέχεια απευθυνόμενος σε όλη την ομάδα τόνισε: «Συγχαρητήρια μας κάνατε περήφανους. Δείξαμε ότι Ελλάδα είναι εδώ», ενώ παράλληλα έκανε και σύνδεση με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και την αντίδραση που πρέπει να έχουμε ως λαός, σε σχέση με τον τρόπο που ο Ολυμπιακός νίκησε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ.

Το λόγο πήρε και ο Γιάννης Ιωαννίδης που αφού αποθέωσε την ομάδα για τον άθλο της, στάθηκε και στον συνάδελφο του, τον Γιώργο Μπαρτζώκα. «Του αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά τον τίτλο. Εγώ πήγα σε έξι φάιναλ-φορ και έπαιξε σε τρεις τελικούς και δεν τα κατάφερα».

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι παρέδωσαν στον Κάρολο Παπούλια μια φανέλα της ομάδας με το όνομα του και το Νο1. Η εμφάνιση, βέβαια, ήταν πολύ μεγάλη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που έκανε τη σχετική πλάκα. Στη συνέχεια ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε ως δώρο μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών και ο Γιώργος Πρίντεζης ένα διαρκείας. Η συγκεκριμένη κίνηση άρεσε ιδιαίτερα στον κ. Παπούλια που έβαλε την κάρτα επιδεικτικά στην τσέπη του, σκορπώντας γέλια στην αίθουσα.

Δηλώσεις έκαναν και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε, «Σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμάτε. Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε περήφανους τους Έλληνες».

Ενώ ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε, «Κάναμε την Ελλάδα να πανηγυρίσει. Αυτή η ομάδα με τον τρόπο που μάχεται κάνει περήφανους τους φίλους του αθλήματος ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης. Σας ευχαριστούμε πολύ

Keywords
Τυχαία Θέματα