Τα πιο διάσημα φιλιά στον κόσμο (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχουν ανταλλαχθεί τα πιο παθιασμένα και περίεργα φιλιά, και όχι άδικα. Δείτε μερικές από τις πιο διάσημες φωτογραφίες που απεικονίζουν τους celebrities και τους ηγέτες κρατών σε στιγμές ηλεκτρισμένης ατμόσφαιρας.

Απολαύστε τις φωτογραφίες:

Το γαλλικό φιλί που τάραξε τον κόσμο

Στο MTV Video Music Awards

τον Αύγουστο του 2003 Britney Spears και Madonna αντάλλαξαν ένα καθόλου αθώο φιλί. Οι κριτικοί το σύγκριναν με τον Michael Jackson να φιλά τη Lisa Marie Presley στην τελετή του 1994. Η εικόνα ήταν προφανώς τόσο τρομακτική για κάποιους ανθρώπους που η εφημερίδα The Atlanta Journal-Constitution ζήτησε συγγνώμη που το έβαλε στο εξώφυλλό της.

Οι ηγέτες του κόσμου δεν φιλιούνται

Σε διαφημιστική καμπάνια 2011 για το Ίδρυμα της UNHATE, η εταιρεία ενδυμάτων United Colors of Benetton δημιούργησε με ψηφιακό τρόπο εικόνες που δείχνουν τους ηγέτες διαφόρων κρατών να φιλιούνται, όπως το φιλί της καγκελαρίου της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ με τον Γάλλο Πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, του Πρόεδρου Μπαράκ Ομπάμα με τον Κινέζο πρόεδρο Χου Ζιντάο, και του Ανώτατου Ηγέτη της Βόρειας Κορέας Kim Jong-il με τον Πρόεδρο της Νότιας Κορέας Lee Myung-bak. Η εικόνα του Πάπα Βενέδικτου XVI που φιλούσε τον Αιγύπτιο ιμάμη Ahmed el-Tayeb απομακρύνθηκε αφού το Βατικανό το χαρακτήρισε «προσβλητικό» για τον Πάπα και τους Καθολικούς γενικότερα. Σε μια δήλωση, η εταιρεία υπερασπίστηκε την καμπάνια ως «συμβολικές εικόνες της συμφιλίωσης»

Το φιλί της αλληλεγγύης

Προς τιμήν της 30ης επετείου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας το 1979, 0 ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης Λεονίντ Μπρέζνιεφ και ο Πρόεδρος της Ανατολικής Γερμανίας Έριχ Χόνεκερ αντάλλαξαν ένα «αδελφικό φιλί» (επίσης κάποτε αναφέρεται ως «το φιλί του Κρεμλίνου») ως μια έκφραση της αλληλεγγύης.

Το φιλί των παντρεμένων

Ο αντιπρόεδρος Al Gore αγκάλιασε τη σύζυγό του Tipper σφιχτά και τη φίλησε για τρία δευτερόλεπτα στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών, στις 17 του Αυγούστου 2000. Τότε το TIME έγραψε: «Η απόλυτη ασέλγεια του φιλιού – η ανάγκη του δεν μπορώ να περιμένω να γυρίσουμε στο ξενοδοχείο, η σεξουαλική ηλεκτρική ενέργεια που ρέει στο νότο- ήταν καθηλωτική». Πολιτικοί σχολιαστές σχολίασαν το φιλί ως μια υπολογισμένη προσπάθεια να εξανθρωπίσει τη Gore και μια δήλωση της μονογαμίας που στόχευε να δείξει ότι δεν είναι σαν τον Μπιλ Κλίντον, ο οποίος είχε εμπλακεί σε ροζ σκάνδαλο με τη Μόνικα Λεβίνσκι. Το ζευγάρι χώρισε μια δεκαετία αργότερα.

Ριψοκίνδυνο φιλί

Οι φλογερές ταραχές στο Βανκούβερ του Καναδά, δεν στάθηκαν εμπόδιο τους Αυστραλούς Scott Jones και Alexandra Thomas να ανταλλάξουν παθιασμένο φιλί. Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε στο έδαφος στη μέση του δρόμου, ενώ επικρατούσε χάος, στις 15 Ιουνίου του 2011, όταν οι Boston Bruins νίκησαν το Vancouver Canucks στον τελικό του Stanley Cup.

Κι όμως φιλιώντουσαν επί 58 ώρες

Το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες για το μεγαλύτερο σε διάρκεια φιλί είναι 58 ώρες, 35 λεπτά και 58 δευτερόλεπτα, από τους Ekkachai Tiranarat και Laksana Tiranarat στην εκδήλωση «Believe It Or Not» στην Πατάγια, Ταϊλάνδη, μεταξύ 12 – 14 Φεβρουάριος 2013. Το χρηματικό έπαθλο που κέρδισαν είναι $ 3,300 και δύο διαμαντένια δαχτυλίδια.

Το φιλί ενός skater ταχύτητας

Ο Καναδός σκέιτερ ταχύτητας Charles Hamelin έτρεξε στη φίλη του, τη Marianne St-Gelais, που είναι και αυτή σκέιτερ ταχύτητας , για να της δώσει ένα μεγάλο φιλί επειδή κέρδισε χρυσό μετάλλιο στα 1.500 μ. σύντομη διαδρομή στις 10 Φεβρουαρίου 2014 στους Χειμερινούς Ολυμπιακοί Αγώνες στο Σότσι, Ρωσία.

Το φιλί που οδηγεί στην κόλαση

Το μαρμάρινο άγαλμα αποτελεί μία από τις πιο διάσημες απεικονίσεις της αγάπη στην τέχνη. Ο Paolo Malatesta και η Francesca da Rimini είναι οι δύο εραστές του Δάντη στο «Η Θεία Κωμωδία» , οι οποίοι ανταλλάζουν ένα παθιασμένο φιλί μετά τη καταδίκη τους στη κόλαση.

Το φιλί ενός ναύτη με μια νοσοκόμα

Η φωτογραφία αποτέλεσε θέμα στο LIFE στις 27 Αυγούστου, 1945. Στη λεζάντα αναγραφόταν «Στη μέση της Times Square της Νέας Υόρκης ένα λευκοντυμένο κορίτσι κρατά τη φούστα της καθώς ένας ναύτης την πιάνει για να την φιλήσει»

Φιλιά σε σχήμα δάκρυ

Οι σοκολάτες -δάκρυα χρονολογούνται από το 1907. Το εργοστάσιο Hershey στη Δυτική Hershey, στην Πενσιλβανία παράγει έως και 70 εκατομμύρια σοκολάτες την ημέρα. Για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Hershey παράγει περισσότερα από 8 εκατομμύρια λίβρες από τα φιλιά αλά Hershey, και πουλάει περισσότερα από 800 εκατομμύρια ατομικά φιλιά αλά Hershey του. Με τα χρόνια, οι μπουκιές άλλαξαν χρώμα ενώ έχουν φορεθεί σαν ένα σουτιέν από τη τραγουδίστρια Katy Perry στο «I Kissed a Girl».

Το φιλί του θανάτου

Στην ταινία «The Godfather Part II» (1974), το αφεντικό της μαφίας Μάικλ Κορλεόνε (Αλ Πατσίνο) φιλά τον αδελφό του Fredo (John Cazale) στην Αβάνα και του αποκαλύπτει ότι ξέρει ότι ο Fredo τον είχε προδώσει: «Ξέρω ότι ήσουν εσύ, Φρέντο. Μου ράγισες την καρδιά». TIME Ο Ρίτσαρντ Corliss της εφημερίδας TIME χαρακτήρισε την σκηνή ως «ένα από τα πιο ισχυρά φιλιά στις ταινίες:.. Το φιλί που σκοτώνει»

Όταν ο Ομπάμα φιλά την καλή του

Ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα δεν περίμενε να εμφανιστούν στο «Kiss Cam» στο Verizon Center στην Ουάσιγκτον, κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών αγώνων επίδειξης μπάσκετ ανδρών μεταξύ της ομάδας των ΗΠΑ και της Βραζιλίας στις 16 Ιουλίου 2012. Το ζευγάρι δεν φιλήθηκε όταν η κάμερα τους έκανε κοντινό αλλά στο δεύτερο μισό του αγώνα, ο Πρόεδρος φίλησε την Πρώτη Κυρία με τόσο πάθος που ο Al Roker αστειεύτηκε λέγοντας «ο κ. Πρόεδρος, να πάρει ένα γήπεδο!».

Το πρώτο κινηματογραφικό φιλί

Στην κωμωδία «The Widow Jones» του 1896, η May Irwin και ο John Rice, ηθοποιοί της Νέας Υόρκης , φιλιώντουσαν επί 19-δεύτερα. Θεωρείται ότι είναι το πρώτο φιλί σε κινηματογραφική ταινία. Ωστόσο δεν το βρήκαν όλοι ρομαντικό καθώς ο ζωγράφος John Sloan, το σχολίασε ως κάτι το αηδιαστικό εξαιτίας των πολύ κοντινών πλάνων.

The post Τα πιο διάσημα φιλιά στον κόσμο (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
φωτο, βιντεο, φιλια, Άγιος Βαλεντίνος, music awards, Britney Spears, michael jackson, ριο 2016, ολυμπιακοί αγώνες, mtv, video, music, britney, madonna, jackson, atlanta, εταιρεία, benetton, μερκελ, σαρκοζι, χου, kim, lee, xvi, time, ροζ, scott, ιουνίου, boston, vancouver, cup, φεβρουάριος, ρωσία, life, times, square, girl, godfather, john, kiss, cam, ηπα, εφημεριδα δημοκρατια, Καλή Χρονιά, ομπαμα, εκλογες ηπα, xvi, αγιου βαλεντινου, ρωσία, εικονες, ηγετης, ηθοποιοι, ηπα, θεμα, μπασκετ, περιεργα, ταινιες, φωτογραφιες, φωτογραφια, benetton, mtv, music, scott, square, time, times, αγαπη, αβανα, αγωνες, αθωο, ανγκελα μερκελ, βανκουβερ, βατικανο, γκινες, δακρυα, δαχτυλιδια, δευτερο, δευτερα, δειτε, δηλωση, δωσει, δυτικη, εδαφος, εκφραση, ενεργεια, εταιρεία, εφημεριδα, τεχνη, ιδρυμα, εικονα, κυρια, κωμωδια, λεζαντα, ξενοδοχειο, ουασιγκτον, παθος, ροζ, ρεκορ γκινες, ρεκορ, συζυγο, σοτσι, τραγουδιστρια, τρια, φεβρουάριος, φιλι, φλογερες, χαος, χου, χρωμα, ψηφιακο, ωρες, αφεντικο, atlanta, boston, britney, cup, εθνικο, godfather, john, ηγετες, η εφημεριδα, ιουνίου, jackson, kim, lee, life, madonna, michael jackson, music awards, σκηνη, σοκολατες, σουτιεν, θεια, vancouver, ζευγαρι, ζωγραφος
Τυχαία Θέματα