Τα επικίνδυνα για τον Μπένι … social media

Πανικός γίνεται στα social media ενόψει της κρίσιμης Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ την Παρασκευή. Το ένα μήνυμα έρχεται μετά το άλλο και στην πλειοψηφία τους δεν είναι καθόλου… κολακευτικά για τον πρόεδρο του Κινήματος Ευάγγελο Βενιζέλο. Είναι σχόλια που δείχνουν ότι δημιουργείται «πολεμικό» κλίμα λίγο πριν την Παρασκευή.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

γνωρίζει πολύ καλά τι γράφεται, καθώς το κόμμα έχει ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τον κάνει να νιώθει ήσυχος. Το αντίθετο. Το κλίμα που δημιουργείται στο ΠΑΣΟΚ τον φοβίζει και τα social media είναι η ένδειξη ότι η υποδοχή που θα έχει στην Εθνική Σύσκεψη από κάποια στελέχη δεν θα είναι καθόλου φιλική.

Ο κ. Βενιζέλος φοβάται τα… παρατράγουδα που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν την Παρασκευή, από στελέχη που είναι χρόνια στο κόμμα και δεν συμφωνούν με τα τεκταινόμενα στο ΠΑΣΟΚ τον τελευταίο καιρό. Γι’ αυτό, οι γνωρίζοντες καλά τα θέματα της Ιπποκράτους, σχολιάζουν πως οι απανωτές συσκέψεις που έχει με τους επιτελείς του δεν είναι καθόλου τυχαίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα