Σύζυγός της Αμερικανίδας που τραυματίστηκε: «Προσευχηθείτε για τη γυναίκα μου»

«Οι γιατροί μας έχουν φροντίσει και μας φέρονται με τον καλύτερο τρόπο. Προσευχηθείτε για τη γυναίκα μου» αναφέρει ο 55χρονος σύζυγος της 51χρονης Αμερικανίδας που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από τον τραυματισμό της από αυτοσχέδιες κροτίδες το βράδυ της Ανάστασης στην Σαντορίνη.

Ο 55χρονος Αμερικανός, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε στο πρόσωπο, περιγράφει, μιλώντας σε δημοσιογράφους, τα όσα έζησαν με τη σύζυγό του.

«Τα χτυπήματα ήταν απανωτά. Η έκρηξη

διαδέχθηκε η μια μετά την άλλη. Μας τίναξε πίσω η έκρηξη» δήλωσε ο 55χρονος και συμπλήρωσε: «Ειδα τη γυναίκα μου να αιμορραγεί. Πολύς κόσμος. Όλα έγιναν ξαφνικά».

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί συνολικά πέντε άτομα, δύο την Κυριακή και άλλοι τρεις – ανάμεσά τους και ένας ανήλικος – σήμερα, Τρίτη.

Εκτός από το ζευγάρι των Αμερικανών, στο Βενιζέλειο νοσηλεύεται άλλος ένας Αμερικανός τουρίστας και ένας 50χρονος Έλληνας επιχειρηματίας που ζει μόνιμα τα τελευταία χρόνια στη Σαντορίνη. Ο τουρίστας φέρει εγκαύματα, κυρίως στα πόδια, ενώ ο Έλληνας έχει τραυματιστεί και στο μάτι, ένα τραύμα που όμως φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα.

The post Σύζυγός της Αμερικανίδας που τραυματίστηκε: «Προσευχηθείτε για τη γυναίκα μου» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα