Σύσσωμη η πολιτική και επιχειρηματική ηγεσία στην παρουσίαση Μητσοτάκη

Το σύνολο της πολιτικής και επιχειρηματικής ζωής του τόπου που διαδραμάτισαν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, συμμετείχαν απόψε στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τα αίτια της πτώσης της κυβέρνησης του το 1993. Βαρδής Βαρδινογιάννης, Γιώργος Μπόμπολας, Σταύρος Ψυχάρης , Δημήτρης Κοπελούζος , Πρόδρομος Εμφιετζόγλου , Ν. Νανόπουλος, στις πρώτες θέσεις των προσκεκλημένων. Εκ δεξιών του επίτιμου προέδρου της ΝΔ οι Φώτης Κουβέλης,

Π. Καμμένος, Γ. Καρατζαφέρης και εξ ευωνύμων οι Β. Μεϊμαράκης, Μανώλης Γλέζος , Κωστής Στεφανόπουλος και ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης.
Σε πρώτο πλάνο οι παλαιοί πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ και σημερινοί υπουργοί Ευριπίδης Στυλιανίδης και Κωστής Χατζηδάκης που πρωταγωνίστησαν ως νεολαίοι την καυτή περίοδο 1988 – 1993. Εκεί και το πανίσχυρο Ίδρυμα Καραμανλή αποτελούμενο από τους Αχιλλέα Καραμανλή, Πέτρο Μολυβιάτη και Γιάννη Βαρβιτσιώτη. Πάνω από πενήντα νυν και πρώην υπουργοί και άλλοι τόσοι βουλευτές από όλα τα κόμματα (σσ μέχρι και ο Πύρρος Δήμας του ΠΑΣΟΚ) παρακολούθησαν την εκδήλωση. Από τις 6.30 το απόγευμα η κάθοδος της Πειραιώς ήταν πηγμένη έως το ύψος του «Ελληνικού Κόσμου» όπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα