ΣΥΡΙΖΑ: «Σαμαράς και Βενιζέλος δίνουν μάχη για να μείνουν παραδομένοι στους δανειστές»

Τις αποφάσεις της κυβερνητικής σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά και τις δηλώσεις Βενιζέλου, σχολιάζει με ανακοίνωση που εξέδωσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Η μόνη μάχη που δίνουν οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος είναι για να μείνουν «όσο μπορούν περισσότερο στην εξουσία παραδομένοι στους δανειστές και στηριζόμενοι στην εγχώρια

διαπλοκή», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η αντίστροφη μέτρηση όμως έχει ξεκινήσει», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «και το δίδυμο που αλληλοκαλύπτεται για τα σκάνδαλα, τις μίζες και τη διαφθορά δεν θα συνεχίσει για πολύ καιρό ακόμα να οδηγεί την κοινωνία και την οικονομία στην καταστροφή».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τέλος λόγο για από κοινού πλέον κάλυψη στο πρόσωπο της επικεφαλής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας η οποία κατηγορείται για την υπόθεση του ΤΤ, γεγονός που κατά το κόμμα της Αριστεράς ισοδυναμεί με συγκάλυψη και συνενοχή από πλευράς των κ.κ. Σαμαρά, Βενιζέλου, Στουρνάρα

The post ΣΥΡΙΖΑ: «Σαμαράς και Βενιζέλος δίνουν μάχη για να μείνουν παραδομένοι στους δανειστές» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα