ΣΥΡΙΖΑ: Η διαπραγμάτευση δεν ξεκίνησε ποτέ

Το τέλος των διαπραγματεύσεων σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ  αναφέροντας ότι η διαπραγμάτευση στην οποία αναφέρεται ο Πρωθυπουργός δεν ξεκίνησε ποτέ για να ολοκληρωθεί σήμερα, και συμπλήρωσε  πως «αυτό το οποίο ολοκληρώνεται είναι η αποτυχημένη επικοινωνιακή επιχείρηση εξαπάτησης του λαού».

Μέσα από σχετική ανακοίνωση, η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει ότι «δεν διασφαλίζεται η παραμονή της χώρας στο ευρώ  από τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής λιτότητας που αποδομεί συνολικά την Ευρώπη». Εμφανίζεται επίσης βέβαιη ότι «δεν θα υπάρξει κανένα αποτέλεσμα στην πραγματική οικονομία όταν τα 31 δισ. ευρώ

της δόσης θα χρησιμοποιηθούν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, χωρίς δημόσιο έλεγχο, για την εξόφληση εντόκων γραμματίων και για την αποπληρωμή των τοκοχρεολυσίων».

Τονίζεται ακόμη ότι «χάος είναι το μνημόνιο» και συμπληρώνεται πως «τα μέτρα δεν πρέπει να ψηφιστούν, δεν θα εφαρμοστούν».

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση ότι «έχουν αποδεχτεί το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου, τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος και του κοινωνικού κράτους, τη φορολογική λεηλασία των ασθενέστερων στρωμάτων και την κατεδάφιση των εργασιακών δικαιωμάτων».

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα