Συνέντευξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Με… προγραμματικές δηλώσεις, ξεκίνησε πριν λίγα λεπτά η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αλέξης Τσίπρας, σε σχετική ερώτηση απάντησε πώς «το πρόγραμμά μας είναι το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει μία κυβέρνηση» και τόνισε ότι «η κυβέρνηση δεν θα πέσει από δολιοφθορά,

θα πέσει από λαϊκή κινητοποίηση».

Είπε ακόμα:

«Αν γινόταν εκλογές την επόμενη Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν με μεγάλη διαφορά το πρώτο κόμμα». Και:«Δεν θα προχωρήσουμε στον σχηματισμό μιας κυβέρνησης μόνο από στελέχη του ΣΥΡΙΑΖΑ, αλλά θα είναι κυβέρνηση όλων των Ελλήνων, απαρτιζόμενη από άξιους και έντιμους. Θα σχηματίσουμε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας».

Η συνέντευξη βρίσκεται σε εξέλιξη…

Εν τω μεταξύ, με Μίκη Θεοδωράκη και κομμάτια, όπως το “Χτυπούν το βράδυ στην ταράτσα τον Ανδρέα”, “Τη Ρωμιοσύνη μην την κλαις” και “Ένα το χελιδόνι”, υποδέχθηκε το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα τους δημοσιογράφους και τους άλλους καλεσμένους, βουλευτές και στελέχη του κόμματος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της επίσκεψης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ.
Στη συνέντευξη ο κ. Τσίπρας αναμένεται να αναλύσει τους βασικούς άξονες της πολιτικής που θα ακολουθήσει μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του κόμματός του στα κεντρικά θέματα της επικαιρότητας, αλλά και να εξαπολύσει νέα επίθεση στην κυβέρνηση, παρόμοια με αυτήν που ανέπτυξε και στις ομιλίες του στο Λευκό Πύργο, το βράδυ της Παρασκευής και στους παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης το απόγευμα του Σαββάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα