Συνελήφθη γυναίκα «αράχνη» που έβρισκε τα θύματά της μέσω διαδικτύου

Μέσα από ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης για γνωριμίες εντόπιζε μία 30χρονη Πολωνή υπήκοος τα υποψήφια θύματά της, χρησιμοποιώντας ψευδώνυμο με απώτερο σκοπό όχι τη συντροφικότητα αλλά τη ληστεία.

Την Τετάρτη η Υπηρεσία Οικονομική Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προχώρησε στη σύλληψη της 30χρονης στην περιοχή των Αμπελοκήπων σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστειών σε βάρος ανδρών.

Με το πρόσχημα της ερωτικής συνεύρεσης η γυναίκα «αράχνη»

έπειθε τα μελλοντικά θύματα και μετέβαινε με τα οχήματά τους σε διάφορα σημεία ή στις κατοικίες τους και χωρίς να γίνει αντιληπτή έριχνε υπνωτική ουσία στο ποτό τους. Στη συνέχεια, και αφού οι ίδιοι είχαν περιέλθει σε κατάσταση αδυναμίας ή ύπνωσης, αφαιρούσε διάφορα χρήματα ή αντικείμενα αξίας από τα αυτοκίνητα ή από το εσωτερικό των οικιών.

Έπειτα από την αστυνομική έρευνα, έχει προκύψει ότι από αρχές Ιουνίου, αφαίρεσε διάφορα χρηματικά ποσά και αντικείμενα αξίας από τουλάχιστον πέντε άνδρες, με τους οποίους είχε μεταβεί στις οικίες τους ή σε διάφορα σημεία και περιοχές της Αττικής.

Επίσης, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι της στο Αιγάλεω, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, κατασχέθηκαν διάφορα αντικείμενα, πολλά από τα οποία αναγνωρίστηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν:

-επτά κινητά τηλέφωνα και πέντε επώνυμα ρολόγια χειρός

-δυο φορητά μέσα αναπαραγωγής μουσικής και δυο φορητοί Η/Υ

-δέκα ζευγάρια μανικετόκουμπα και πέντε κάρτες αναλήψεων διαφόρων τραπεζών

-ιδιόχειρες σημειώσεις και ένα μέσο εκτόξευσης χημικών ουσιών (SPRAY) καθώς και

-ποσότητα σκόνης λευκού χρώματος διερευνώμενης χημικής συνθέσεως, μέσα σε πλαστικό ποτήρι, η οποία θα αποσταλεί για -εργαστηριακές εξετάσεις.

Η 30χρονη αλλοδαπή οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα