Συνελήφθη Γερμανός αστυνομικός κατηγορούμενος για κανιβαλισμό

Συνελήφθη 55χρονος αστυνομικός από την Γερμανία, για την δολοφονία ενός άνδρα που γνώρισε μέσω Διαδικτύου και μάλιστα κατηγορείται για κανιβαλισμό.

Σύμφωνα με τις αρχές εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ο άτυχος άνδρας φαντασιωνόταν ότι θα τον δολοφονούσαν και στη συνέχεια θα τον έτρωγαν.

Ο ίδιος ομολόγησε στους ερευνητές ότι μαχαίρωσε το θύμα στον λαιμό στις 4 Νοεμβρίου, λίγες μόνο ώρες μετά την πρώτη τους συνάντηση και έκοψε το πτώμα σε κομμάτια.

Ο αρχηγός της δημοτικής αστυνομίας, Ντάιτερ Κρολ, αναφέρει ότι ο δράστης τους υπέδειξε διάφορα σημεία γύρω από το σπίτι του, όπου

έθαψε ότι έμεινε από το πτώμα, καθώς τα υπόλοιπα εικάζεται ότι φαγώθηκαν.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία το θύμα βασανίστηκε, δολοφονήθηκε και διαμελίστηκε.

Το θύμα ζούσε στο Ανόβερο και εντοπίστηκε από την αστυνομία στα όρη Erz στην ανατολική Γερμανία, αφού είχε εξαφανιστεί.

Η αστυνομία θεωρεί ότι η δολοφονία έγινε ένα μήνα μετά την γνωριμία των δύο ανδρών στο διαδίκτυο και το όνομα του θύματος δεν έχει δημοσιευτεί.

Ο ανταποκριτής του BBC, Στίφεν Έβανς, αναφέρει πως δεν έχει διαπιστωθεί εάν επρόκειτο για προμελετημένη δολοφονία ή για σεξουαλικό παιχνίδι με άσχημη κατάληξη.

Ωστόσο ακόμη δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι ο δράστης έφαγε τμήματα από το σώμα του θύματος, καθώς εκείνος αρνείται και επίσης δεν αναφέρει αν είχαν σεξουαλικές σχέσεις πριν τη δολοφονία.

Η υπόθεση ερευνάται διότι ο φερόμενος ως δράστης δήλωσε πως εκείνος απλά εκπλήρωσε την επιθυμία του θύματος που ήθελε να δολοφονηθεί.

Ο ερευνητής Μαικ Μάιντα, επεσήμανε πως οι δύο άντρες είχαν πολύ έντονες συνομιλίες στο διαδίκτυο, στα μηνύματα και στο τηλέφωνο.

Παρόμοια υπόθεση στο παρελθόν

Η υπόθεση αυτή μοιάζει με ένα ανάλογο περιστατικό στην Γερμανία, όπου ο κανίβαλος Αρμιν Μαιβες ομολόγησε πως σκότωσε και έφαγε έναν άντρα, μετά από επικοινωνία που είχαν στο διαδίκτυο. Ο Μάιβες αποθανάτισε την δολοφονία σε βίντεο. Συνελήφθη και καταδικάστηκε σε ισόβια.Ο Μάιβες τότε διαπληκτίστηκε μάλιστα με το ανώτατο δικαστήριο, καθώς επέμενε πως η δολοφονία έπρεπε να χαρακτηριστεί ως δολοφονία ελέου, καθώς θεωρούσε πως είναι δυσανάλογη της πράξης του.

«Η υπόθεση στην Σαξονία «αποδεικνύει πόσο εύκολα οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή στο Διαδίκτυο, μέσά από τις ανατριχιαστικές φαντασιώσεις τους και ανταλλάσσουν τις διαστροφές τους με έναν αυξανόμενα σκληρό τρόπο», υπογραμμίζει ο αστυνομικός Κρολ.

Συνέντευξη με έναν κανίβαλο (βίντεο)

The post Συνελήφθη Γερμανός αστυνομικός κατηγορούμενος για κανιβαλισμό appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα