Συγκίνηση μεγατόνων στην τελετή για τον Μάικ Μπατιστ

Είναι πραγματικά πολύ ιδιαίτερη εικόνα να βλέπεις έναν άντρα, γεροδεμένο, δυνατό σαν σίδερο, με ύψος 2,04 να κλαίει από συγκίνηση. Κι όμως καμιά φορά και αν αξίζει ο λόγος και τα σίδερα λυγίζουν.

Μάλλον κάτι τέτοιο ένιωσε στο χτεσινό βράδυ της Παρασκευής στο ΟΑΚΑ ο διεθνής μπασκετμπολίστας Μάικ Μπατίστ και δάκρυσε από χαρά μπροστά σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός

με εκπρόσωπο τον Παύλο Γιαννακόπουλο, δεν ξέχασε την πολύτιμη συνεισφορά του στον σύλλογο και τον τίμησε στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Φενέρμπαχτσε.  Ο Παύλος Γιαννακόπουλος ήταν αυτός που παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον Αμερικανό φόργουορντ ενώ τα matrix του γηπέδου θύμιζαν σε όλους τις μεγάλες στιγμές που έχουν ζήσει οι φίλοι του Παναθηναϊκού τα τελευταία εννιά χρόνια.

Ο Μάικ κατευθύνθηκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού και αγκάλιασε τον Αλβέρτη, τον Διαμαντίδη και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Μετά από λίγο τον πλησίασε ο Π. Γιαννακόπουλος, επί προεδρίας του οποίου μεταγράφηκε και καθιερώθηκε στον τότε εξάστερο Παναθηναικό, και του παρέδωσε την τιμητική πλακέτα. Εκείνη τη στιγμή ο δίμετρος άσσος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του και ξέσπασε όταν πήρε το μικρόφωνο για να ευχαριστήσει τον κόσμο του, που εκπρόσωποι των οργανωμένων του παρέδωσε πανό που έφτιαξαν για αυτόν και έγραφε «welcome home Mike».

Τότε ο Μάικ έκανε την κίνηση κατατεθέν χτυπώντας το χέρι στο στήθος του και όσοι ήξεραν κατάλαβαν ότι αυτή η κίνηση ήταν όσες χίλιες λέξεις. Προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα του ψέλλισε:  “Σας ευχαριστώ για αυτά τα 9 χρόνια. Θα βρίσκεστε μέσα στην καρδιά μου μέχρι να πεθάνω. Αργά ή γρήγορα οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά » και μετά από ολιγόλεπτη παύση συνέχισε, «Μπορεί να μην είμαι τώρα εδώ, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα περάσω ξανά».

Μετά το τέλος του αγώνα μίλησε σ την τηλεόραση της Νova και αφού τους ευχαρίστησε όλους παραδέχθηκε ότι του φαίνεται αδιανόητο να παίζει εναντίον του Διαμαντίδη και τον Τσαρτσαρή. Ωστόσο είναι επαγγελματίας και θα αγωνιστεί για το καλό της ομάδας του.

Ολοκληρώνοντας, αναφερόμενος στην χτεσινή τελετή είπε: «Ήταν μία εκπληκτική βραδιά που γύρισα σπίτι. Ήταν μία καταπληκτική βραδιά. Γύρισα σπίτι μου και χάρηκα πολύ που είδα ανθρώπους που αγαπώ. Ευχαριστώ τον κόσμο και την διοίκηση της ομάδας για όσα έζησα εδώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα