Στραγγαλισμό «έδειξε» το πόρισμα του ιατροδικαστη για τον 53χρονο αρχιμανδρίτη

Σε στραγγαλισμό αποδίδεται, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή Ναυπλίου, κ. Κωττακίδη, ο θάνατος του 53χρονου Αρχιμανδρίτη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Χώρα Τριφυλίας το πρωί της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα, η νεκροψία – νεκροτομή «έδειξε» ότι ο Αρχιμανδρίτης στραγγαλίστηκε με το πουκάμισο που είχε βρεθεί τυλιγμένο στο λαιμό του.

Σύμφωνα με το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο 53χρονος έφερε επίσης τραύματα από βαρύ αντικείμενο – πιθανότατα από κουζινικό σκεύος- ωστόσο, δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι του Αρχιμανδρίτη, γεγονός που σημαίνει

ότι ο δράστης ή οι δράστες, ήταν πρόσωπα γνωστά στον άτυχο αξιωματούχο της Εκκλησίας. Πλέον, οι αστυνομικοί καλούνται να εξιχνιάσουν όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ των οποίων και την πιθανότητα θύμα και θύτης να είχαν προσωπικές διαφορές, παρά το γεγονός ότι η αναστάτωση στο διαμέρισμα οδηγεί στην εκδοχή της ληστείας.

Να σημειωθεί πως έχουν γίνει έξι προσαγωγές υπόπτων μέχρι στιγμής, ενώ όλοι οι ύποπτοι που ανακρίνονται είναι αλλοδαποί που εργάζονται σε χωράφια στην ευρύτερη περιοχή της Τριφυλλίας και μεταξύ αυτών είναι ένας νεαρός Ρουμάνος.

The post Στραγγαλισμό «έδειξε» το πόρισμα του ιατροδικαστη για τον 53χρονο αρχιμανδρίτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα