«Στολίζουν» την κόρη με 9.000 ευρώ! (φώτο)

Έχει μια συλλογή από ρούχα που θα ζήλευε κάθε γυναίκα στον κόσμο-και είναι μόνο… 12 μηνών!

Παρακολουθεί επιδείξεις μόδας μαζί με τη 38χρονη μητέρα της, Βικτόρια και προετοιμάζεται για να γίνει η «βασίλισσα του στυλ»!

Ο 37χρονος πατέρας της, Ντέιβιντ, αστειευόμενος λέει πως θα πρέπει να δουλεύει σκληρά απλά και μόνο για να χρηματοδοτήσει την ντουλάπα της κόρης του.

Αλλά για πολλές μητέρες, το να μαζεύουν λεφτά για να γεμίσουν την ντουλάπα των παιδιών τους με ακριβά ρούχα μπορεί να είναι μια δουλειά πλήρους απασχόλησης και απαιτεί πολλές θυσίες!

Σύμφωνα με έρευνα του εμπορικού

καταστήματος Lakeside στο Essex, οι μαμάδες προσπαθούν να μιμηθούν τον τρόπο με τον οποίο η Βικτόρια (από τις Spice Girls) έγινε σχεδιάστρια και από τότε ντύνει τα παιδιά της με την τελευταία λέξη της μόδας.

Παράλληλα, σύμφωνα με την έρευνα, ένα επιβλητικό 94 τοις εκατό των μαμάδων δαπανούν περισσότερα για τη ντουλάπα των παιδιά τους από ό, τι κάνουν για εκείνες. Και το 46 τοις εκατό των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι αισθάνονται ένοχοι για τη σπατάλη πολλών χρημάτων για τον εαυτό τους.

Μία ακόμα μαμά, η Σαμάνθα Μέριτ αγαπά όσο τίποτα άλλο να αγοράζει στην έφηβη κόρη της ρούχα, καλλυντικά και αρώματα.

Η 37χρονη, ξοδεύει σχεδόν 9.000 το χρόνο για να ανανεώσει την καρνταρόμπα της 16χρονης κόρης της.

Ασφαλώς, οι κακομαθημένες μαμάδες που ευελπιστούν να μετατρέψουν τα παιδιά τους σε… κακομαθημένους ενήλικες αδιαφορούν για το τι ανθρώπους θα βγάλουν στην κοινωνία και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να είναι… μέσα στη μόδα!

Keywords
Τυχαία Θέματα