Στο… μυαλό των ψηφοφόρων

Ο αριθμός των εμφανίσεων σε… τηλεοπτικά παράθυρα, το αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών της πρώτης Κυριακής, το lifestyle κάποιου αλλά και η ιδεολογία είναι τα βασικά κριτήρια με τα οποία οι ψηφοφόροι θα επιλέξουν να… «σταυρώσουν» τους υποψηφίους των κομμάτων στις εκλογές της 25ης Μαΐου. Λίγες ημέρες πριν «στηθούν» κάλπες η «Κ» δίνει το λόγο σε ειδικούς των δημοσκοπήσεων και των εκλογών,

οι οποίοι αναλύουν αυτού που έχουν στο… μυαλό τους οι ψηφοφόροι. Όπως λένε οι ίδιοι το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στα ποσοστά αποχής αλλά και στο εάν η εφαρμογή του σταυρού αντί της λίστας προτίμησης θα είναι το κίνητρο που θα οδηγήσει τους Έλληνες στα εκλογικά κέντρα!

Σύμφωνα με τον πολιτικό αναλυτή της εταιρίας «Interview» Δημήτρη Βασιλειάδη, τα κριτήρια με τα οποία θα ψηφίσει ο κόσμος είναι… προς αναζήτηση. «Κύριο χαρακτηριστικό των ευρωεκλογών διαχρονικά είναι η μεγάλη αποχή και η χαλαρότητα της ψήφου. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα εφαρμόζεται η σταυροδοσία όσων συμμετέχουν στα ευρωψηφοδέλτια των κομμάτων. Θεωρώ πως η αποχή δεν θα είναι τόσο μεγάλη όσο στις προηγούμενες εκλογές».

Διαβάστε τη συνέχεια στο karfitsa.gr

The post Στο… μυαλό των ψηφοφόρων appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα