«Στης εκκλησιάς την πόρτα» ο Καραφώτης;

Ο Κώστας Καραφώτης μετά τις σχέσεις του που έγιναν πρωτοσέλιδα, γράφει το govastileto, αποφεύγει όσο περισσότερο μπορεί τις δημόσιες εμφανίσεις και την έκθεση της προσωπικής του ζωής. Στην κυριολεξία είναι ένας άνθρωπος που κρατάει χαμηλούς τόνους.

Η είδηση, σύμφωνα όσα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και με το δημοσίευμα του περιοδικού Tv Box, δεν είναι ότι ο Κώστας εδώ και αρκετούς μήνες διατηρεί δεσμό με νεαρή κοπέλα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με την showbiz, αλλά ότι

πριν από λίγο καιρό παραδέχτηκε σε φίλους του πως της έχει κάνει πρόταση γάμου και θα παντρευτούν μέσα στους επόμενους μήνες!

«Ερωτικά βρίσκομαι σε καλό σημείο. Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή”, φαίνεται να είχε εξομολογηθεί ο Κώστας, ο οποίος συμπλήρωσε: “Είμαι με μία γυναίκα, αλλά δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί. Λέμε ότι είμαστε μαζί αλλά μόνο στους φίλους μας. Σπάνια βγαίνουμε δημόσια και, όταν το κάνουμε, είναι σε μέρη που δεν έχει πολύ κόσμο”.

Τις τελευταίες μέρες οι φήμες έχουν φουντώσει. Το govastileto.gr επικοινώνησε με τον αγαπημένο τραγουδιστή, ώστε να σχολιάσει το τι μέλλει γενέσθαι στην προσωπική του ζωή, κι αν ήρθε η ώρα να του ευχηθούν όλοι για το μεγάλο του βήμα. Ο ίδιος, ακούγοντας την ερώτηση είπε γελώντας: » Είμαι πολύ καλά στην προσωπική ζωή μου, αλλά δεν παντρεύομαι. Είναι γεγονός ότι εδώ και αρκετές μέρες έμαθα ότι ακούστηκε κάτι τέτοιο, αλλά δεν ισχύει».

Keywords
Τυχαία Θέματα