Στηρίζει με κάθε τρόπο Βουδούρη η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Με κάθε τρόπο η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον υποψήφιο περιφερειάρχη Πελοποννήσου Οδυσσέα Βουδούρη. Χθες το βράδυ ο Νίκος Παππάς διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα βρέθηκε στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη προκειμένου να δείξει και έμπρακτα την στήριξη που δίνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Οδυσσέα

Βουδούρη .Οι δυο άνδρες βρέθηκαν πλάι πλάι στην εκδήλωση που διοργάνωσε η πολιτική Κίνηση « ΠΡΑΤΤΩ» του Νίκου Κοτζιά και η οποία είχε ως θέμα της αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Κουμουνδούρου εμφανίζεται αποφασισμένη να στηρίξει με κάθε τρόπο την υποψηφιότητα του Οδυσσέα Βουδούρη στέλνοντας έτσι μήνυμα στην εσωκομματική αντιπολίτευσης ότι διεύρυνση δεν μπορεί να υπάρξει μόνο προς τα αριστερά.

Ταυτόχρονα ήταν και ένα μήνυμα προς κάποια στελέχη της Πελοποννήσου που αντιδρούν στην υποψηφιότητα Βουδούρη.

Μάλιστα ο Γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας σε δηλώσεις τους ξεκαθάρισε ότι «Το συνέδριό μας έχει καταλήξει και για το εύρος των συνεργασιών. Κάθε πολίτης, άνδρας και γυναίκα, είναι ευπρόσδεκτος και αναγκαίος στην προσπάθεια να ανατρέψουμε την καταστροφική πολιτική, να ανασχέσουμε την τεράστια ανθρωπιστική κρίση».

«Σε πολιτικό επίπεδο συγκροτούμε ένα κύμα ανατροπής από τους αριστερούς σοσιαλιστές ως την εξωκοινοβουλευτική αριστερά. Ο πυρήνας αυτής της πολιτικής, το κέντρο της, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Η πολιτική που αναζητά μονόπλευρη συνεργασία με την ηγεσία του ΚΚΕ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει απορριφθεί, ακριβώς γιατί καθιστά κεντρικό ζητούμενο την επιβεβαίωσή της από τις ηγεσίες τους και κάνει την ανάγκη να φύγουν τα μνημόνια, η τρόικα, η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου εξάρτημα της θέλησής τους», υπογράμμισε και πρόσθεσε:

«Είμαι σίγουρος πως οι αριστεροί, οι κομμουνιστές, οι ριζοσπάστες, κάθε δημοκράτης και έντιμος πατριώτης κινούνται και βοηθούν την κοινωνική ανάγκη για να σταματήσει η καταστροφή. Τα άλλα είναι θεωρητικά σχήματα. Η ώρα είναι τώρα και η ψήφος στις ευρωεκλογές και τις περιφερειακές εκλογές θα δείξει την αναντιστοιχία κυβερνητικής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας με την κοινωνική ανάγκη και θέληση».

Στο πλαίσιο των επαφών που θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας τις επόμενες ημέρες θα συναντηθεί και με τον Οδυσσέα Βουδούρη προκειμένου και ο ίδιος να διαμηνύσει ότι το θέμα Βουδούρη τελείωσε από την στιγμή που υπάρχει η απόφαση της ΚΕ .

The post Στηρίζει με κάθε τρόπο Βουδούρη η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα