Στην Κρήτη για τις διακοπές του Πάσχα ο Γιώργος Παπανδρέου (ΦΩΤΟ)

Την Κρήτη επέλεξε ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα και να περάσει μερικές μέρες με την οικογένεια του. Αυτό βέβαια δεν προκαλέι καμία εντύπωση, καθώς οι δεσμοί του πια με το νησί

είναι ισχυροί.

Υπενθυμίζεται, ότι πλέον η κόρη του κ. Παπανδρέου σπουδάζει και εργάζεται στο νησί, ενώ ο γιος του πρόσφατα αρραβωνιάστηκε εκεί.

Μάλιστα, το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης ο πρώην πρωθυπουργός γευμάτισε με την οικογένειά του σε γνωστό εστιατόριο, ενώ στο μενού κυριαρχούσαν τα ψαρικά. Συγκεκριμένα, στο τραπέζι κάθονταν ο Γιώργος Παπανδρέου με τη σύζυγό του, Άννα, η κόρη τους, αλλά και το ευτυχισμένο ζευγάρι που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε, Ανδρέας και Πωλίνα Παπανδρέου.

Αμέσως μετά το γεύμα, ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε την εκκλησία του Αγίου Τίττου για λίγα λεπτά, ενώ οι άντρες ασφαλείας περιφρουρούσαν κάθε κίνησή του.

Ωστόσο, αναστάτωση σε ολόκληρη την πόλη έχει προκαλέσει η επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού, αφού τα ισχυρά μέτρα ασφαλείας που τον συνοδεύουν έχουν προκαλέσει την περιέργεια των περαστικών.

Να σημειωθεί ότι για την επίσκεψη του πρώην πρωθυπουργού έχουν επιστρατευτεί εκτός από τους άνδρες ασφαλείας και δύο τζιπ της ΟΠΚΕ (Ομάδες Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος).

The post Στην Κρήτη για τις διακοπές του Πάσχα ο Γιώργος Παπανδρέου (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα