Στην Επιτροπή Δεοντολογίας στέλνει η Φ. Πιπιλή την Μ. Χρυσοβελώνη

Της Άννας Καραβοκύρη

Στη μετωπική σύγκρουσή μεταξύ της βουλευτή της Ν.Δ Φωτεινή Πιπιλή και της βουλευτή των ΑΝΕΛ, Χρυσοβελώνη για το θέμα με τις δήθεν πλαστές πινακίδες βουλευτών, καλείται τώρα να… πάρει θέση ο Ευάγγελος Μειμαράκης.

Με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής, η Φωτεινή Πιπιλή ζητά να παραπεμφθεί η βουλευτής των ΑΝΕΛ στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας διότι μετά τις ανυπόστατες δηλώσεις της προσεβλήθη το κύρος του Κοινοβουλευτικού Θεσμού και

των Βουλευτών.

Με αφορμή την σύλληψη του Μ. Λιάπη, η Μ. Χρυσοβελώνη πριν από λίγες ημέρες πως ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2012 είχε κάνει γραπτή καταγγελία προς τον Πρόεδρο της Βουλής ότι ένας πρώην βουλευτής «είχε παρκάρει μέσα στο πάρκινγκ του Κοινοβουλίου ανασφάλιστα οχήματα με πλαστές πινακίδες». Η ίδια δεν κατονόμασε τον κάτοχο τους αυτοκινήτου αλλά να το κάνει αυτό το Προεδρείο.

Όταν όμως ερευνήθηκαν οι καταγγελίες περί πλαστών πινακίδων αποδείχθηκε «άνθρακας» ο θησαυρός καθώς επρόκειτο για ένα ιστορικό αυτοκίνητο – αντίκα που έφερε τις ανάλογες χαρακτηριστικές κίτρινες πινακίδες που ανήκει στον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κώστα Αιβαλιώτη και κλήθηκε να το μετακινήσει.

Το Παρασκήνιο

Στο «παρασκήνιο» της κόντρας μεταξύ της Φ. Πιπιλή και της Μ. Χρσυσοβελώνη σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται ο αδερφός του Κ. Αιβαλιώτη ο οποίος εργάζεται στο γραφείο της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων και με τον οποίο ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ φαίνεται να μην διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις. Αυτός φαίνεται να ενημέρωσε την Μ. Χρυσοβελώνη για την ξεχασμένη αντίκα στο πάρκινγκ της Βουλής και να την… παρέσυρε στις σχετικές καταγγελίες περί πλαστών πινακίδων. Ο Κ. Αιβαλιώτης πάντως μιλώντας στο «Π» έκανε λόγο για ανυπόστατες ψευδής κατηγορίες εκ μέρους του, αποκαλώντας την βουλευτή των ΑΝΕΛ ως το νέο «αστυνόμο Μπέκα» της Βουλής για την περιβόητη αποκάλυψη του ιστορικού οχήματος. Όσον αφορά το θέμα των ενδοοικογενειακών τριβών, ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να το υποβιβάσει και να καλύψει τον αδερφό του και συνεργάτη της κ. Χρυσοβελώνη λέγοντας πως… «έχει και βαφτιστήρι που εργάζεται δίπλα σε βουλευτή του ΚΚΕ»!

The post Στην Επιτροπή Δεοντολογίας στέλνει η Φ. Πιπιλή την Μ. Χρυσοβελώνη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα