Στην Αθήνα ο Χαβιέρ Σαβιόλα

Στην Αθήνα αναμένεται μέχρι το βράδυ ο Χαβιέρ Σαβιόλα για να μπει στην τελική ευθεία το θέμα της απόκτησής του από τον Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το contra.gr, ο 31χρονος Αργεντίνος, Χαβιέρ Σαβιόλα βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν ενώ κατά άλλες πηγές έχει ήδη καταλύσει σε πολυτελές ξενοδοχείο των Αθηνών!

Σε

κάθε περίπτωση στόχος των ιθυνόντων του πρωταθλητή Ελλάδα είναι να τελειώσουν τις συζητήσεις και να προβούν στη σχετική ανακοίνωση μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης. Oπως ενημέρωσε ο Ολυμπιακός μάλιστα ο παίκτης θα βρίσκεται στις 20:30 στα γραφεία της ΠΑΕ στην Πλατεία Αλεξάνδρας στον Πειραιά.

Η προπονητική δουλειά συνεχίστηκε την Τετάρτη το πρωί με εντατικό πρόγραμμα στου Ρέντη. Μεγάλο βάρος δόθηκε στην πίεση, την οποία ο Μίτσελ ζητά συνεχώς από τους ποδοσφαιριστές του.

Εκτός προπόνησης, για να κάνει θεραπεία, έμεινε ο Μπάμπης Λυκογιάννης. Ο νεαρός ακραίος αμυντικός ταλαιπωρείται ελαφρά από μία κάκωση στην αριστερή γάμπα (από κλωτσιά που δέχθηκε επάνω στην προπόνηση). Η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή. Κανονικά γυμνάστηκε, αντιθέτως, ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα