Στη Βραζιλία ο Ολυμπιακός για το Διηπειρωτικό

Έπειτα από πτήση που διήρκεσε 11 ώρες και 11 λεπτά, από το Παρίσι στο Σάο Πάολο, η αποστολή του Ολυμπιακού αφίχθη στη Βραζιλία, ενόψει των δύο αναμετρήσεων με την Πινιέιρος Σκάι για το Διηπειρωτικό Κύπελλο.

Λίγο μετά τις 11.00 ώρα Ελλάδας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Σάο Πάολο το αεροσκάφος που μετέφερε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ,

ενώ συνολικά από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» χρειάστηκαν 16 ώρες ταξίδι.

Τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού θα ξεκουραστούν για να προσαρμοστούν στην αλλαγή της ώρας και να ξεπεράσουν το jet lag λόγω της υπερατλαντικής πτήσης. Η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει δύο φορές την Πινιέιρος στην έδρα της. Ο πρώτος αγώνας για τον τίτλο του Διηπειρωτικού Κυπέλλου είναι προγραμματισμένος για τα ξημερώματα Σαββάτου (5/10, 02.30 ώρα Ελλάδας), ενώ ο δεύτερος, που θα κρίνει και τον Κυπελλούχο, θα αρχίσει το απόγευμα της Κυριακής (6/10, 17.30 ώρα Ελλάδας).

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Έισι Λο (θλάση στον τετρακέφαλο), Γιάννη Παπαπέτρου (γαστρεντερίτιδα) και Δημήτρη Μαυροειδή (ενοχλήσεις στο γόνατο).

The post Στη Βραζιλία ο Ολυμπιακός για το Διηπειρωτικό appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα