Στη Μόσχα για επενδυτικές επαφές ο Κεδίκογλου

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σ. Κεδίκογλου μαζί με το γενικό γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης κ. Σ. Τσόκα θα πραγματοποιήσουν από σήμερα Τετάρτη σειρά επαφών στη Μόσχα.

Στο πλαίσιο των εν λόγω επαφών, μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας θα συναντηθούν με ομολόγους τους από τη ρωσική κυβέρνηση αλλά και με στενούς συνεργάτες του Ρώσου προέδρου Β. Πούτιν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στο ευρύτερο

κυβερνητικό σχέδιο προσέλκυσης επενδύσεων και ανάδειξης των επιχειρηματικών ευκαιριών στη χώρα μας αλλά και στην προετοιμασία της προγραμματισμένης επίσκεψης του πρωθυπουργού στη ρωσική πρωτεύουσα.

Μεταξύ των συνομιλητών της ελληνικής αντιπροσωπείας θα είναι οι Γιούρι Ουσακόφ, βοηθός του Ρώσου προέδρου για διεθνή θέματα, Ντμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος Τύπου του Β.Πούτιν, Βλαντίμιρ Τιτόφ, αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών και Αλεξέι Πουσκόφ, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών της Κρατικής Δούμας (Κάτω Βουλή) κ.ά.

Τέλος, να σημειωθεί ότι για την προώθηση των επιχειρηματικών-επενδυτικών σχεδίων και την ενίσχυση των οικονομικών και εμπορικών σχέσεων των δύο χωρών θα υπάρξει ειδική συνάντηση με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα