Στη Φρανκφούρτη σήμερα ο Στουρνάρας

Συνάντηση με εκπροσώπους του επιχειρηματικού και τραπεζικού τομέα θα έχει ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ο οποίος μεταβαίνει σήμερα στη Φρανκφούρτη.

Ο Γιάννης Στουρνάρας θα έχει επαφές με τα υψηλόβαθμα στελέχη της Deutsche Bank
και της Deutsche Bundesbank, τη στιγμή που κορυφώνονται οι συζητήσεις για το νέο δάνειο προς την Ελλάδα που θα καλύψει το χρηματοδοτικό κενό έως το 2016

Πιο συγκεκριμένα ο υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί στις 14:30 τοπική ώρα με τον διευθύνοντα Σύμβουλο της Deutsche Bank, Jürgen Fitschen και στις 16.00 τοπική ώρα θα ακολουθήσει συνάντηση με το Δ.Σ. της Deutsche Bundesbank.

Νωρίτερα ο Γιάννης Στουρνάρας θα μιλήσει για την ελληνική οικονομία σε γεύμα της επιχειρηματικής λέσχης Frankfurter Gesellschaft für Handel, Industrie und Wissenschaft, παρουσία 100 εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ελληνική πλευρά ενδιαφέρεται και για τη βοήθεια που προτίθεται να παράσχει το Βερολίνο στην φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων σε γερμανικές τράπεζες. Ανάλογη προσπάθεια, άλλωστε, γίνεται και με την Ελβετία που συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για αναδρομική φορολόγηση των ελληνικών καταθέσεων.

Πηγή φωτογραφίας:Fosphotos.com/Αγγελική Παναγιώτου

The post Στη Φρανκφούρτη σήμερα ο Στουρνάρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα