Στάση εργασίας στα δικαστήρια τη Δευτέρα

Σε στάση εργασίας προχωρούν δικαστές, εισαγγελείς και δικαστικοί υπάλληλοι , την ερχόμενη Δευτέρα(11/11/2013), εκφράζοντας την συμπαράστασή τους προς την δικαστική υπάλληλο – γραμματέα της 28ης ανακρίτριας του Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.

Η ΕΔΕ (Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων), διαμαρτύρεται έντονα για την ολιγωρία των αρμοδίων

και για την μη λήψη επαρκών μέτρων ασφαλείας.

Επίσης ως ένδειξη διαμαρτυρίας, αποφασίστηκε πανελλαδική διακοπή συνεδριάσεων των δικαστηρίων, την ερχόμενη Δευτέρα, από τις 10:00 έως τις 15:00.

Η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ), θέτει εκ νέου στους αρμόδιους το θέμα ασφαλείας και φύλαξης των δικαστικών υπηρεσιών της χώρας, για λογαριασμό όλων των εργαζομένων στον χώρο της δικαιοσύνης, αλλά και των πολιτών.

Τέλος, η ΟΔΥΕ, αποφάσισε τη διακοπή των συνεδριάσεων και εργασιών στα δικαστήρια όλης της χώρας την ερχόμενη Δευτέρα 11.11.2013 από ώρα 10:00 έως τη λήξη της βάρδιας (15:00) και συγκεντρώσεις σε όλες τις δικαστικές υπηρεσίες. Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθούν συμβολικές ολιγόλεπτες καταλήψεις των εισόδων των δικαστικών κτιρίων, πριν την έναρξη των συνεδριάσεων.

The post Στάση εργασίας στα δικαστήρια τη Δευτέρα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα