Στα ράφια βιβλίο του «ΘΗΛΥΚΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΤΟΥ ΣΕΞ»!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Bιβλίο για τις εμπειρίες της στις ιταλικές φυλακές κυκλοφόρησε σήμερα ο «Σατανάς του Σεξ»!

Η Αμερικανίδα φοιτήτρια Αμάντα Νόξ και ο Ιταλοαμερικανός φίλος της Ραφαέλε Σολέτσιτο έγιναν πασίγνωστοι από ένα άγριο σεξουαλικό έγκλημα που θα ξαναδικαστεί και πάλι στο τέλος του 2013 στην Ιταλία.

Οι δυο τους μαζί με έναν Νιγηριανό και την 21 ετών φοιτήτρια Μερεντιθ Κέρτσερ πήραν ναρκωτικά και μετά από ένα όργιο σεξ μεταξύ όλων και ίσως και άλλων που δεν έγιναν γνωστοί η Κέρτσερ βρέθηκε κατασφαγμένη με 40 μαχαιριές.

Αρχικά καταδικάστηκαν οι τρεις τους αφού οι δικαστές έκριναν ότι μετά το όργιο του σεξ οι τρεις αποφάσισαν να «θυσιάσουν στο Σατανά» την Κέρτσερ.

Ο Νιγηριανός και ομολόγησε και βρέθηκε στα ρούχα του το αίμα του θύματος.Οι άλλοι δυο είπαν ότι ήταν αθώοι γιατί μετά το όργιο του σεξ έφυγαν και πήγαν σε άλλο διαμέρισμα όπου έβλεπαν ταινία και δεν ήταν στο διαμέρισμα την ώρα που ο Νιγηριανός κατέσφαξε τη Βρετανίδα φοιτήτρια.

Στο Εφετείο τα 25 χρόνια κάθειρξη που τους είχαν επιβληθεί έπεσαν και αθωώθηκαν αλλά ο εισαγγελέας άσκησε αναίρεση στην αθώωση και θα ξαναγίνει δίκη.

Στην Ιταλία και στις ΗΠΑ η υπόθεση έχει προκαλέσει διχασμό και σε αυτό συμβάλει και η φύση της υπόθεσης αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ακλόνητες.

Ο Νόξ εισέπραξε 4 εκατομμύρια δολάρια για το βιβλίο που έβγαλε σήμερα και με αυτό προσπαθεί να θεμελιώσει την αθωότητά της.

Η υπόθεση θυμίζει έντονα την υπόθεση του διάσημου σταρ του αμερικάνικου ποδοσφαίρου Τζέϊ Σίμσον ο οποίος εθεάθη να φεύγει από το διαμέρισμα του στο οποίο βρέθηκαν σφαγμένοι η σύζυγός του και ο εραστής της.Αθωώθηκε γιατί δεν υπήρχαν αποδείξεις αλλά καταδικάστηκε στα αστικά δικαστήρια και πλήρωσε τεράστια αποζημίωση στους συγγενείς των θυμάτων.

Η Νόξ καταδικάστηκε στα αστικά δικαστήρια της Ιταλίας και εκτιμάται ότι με τα χρήματα από το βιβλίο θα πληρώσει αποζημιώσεις ώστε να μην έχει έντονη «κόντρα» από τους συγγενείς.

Στην ωραία (εξωτερικά…) φοιτήτρια προτάθηκε να πρωταγωνιστήσει και σε ταινία… Ήδη στις ΗΠΑ δίνει συνεντεύξεις σε τεράστιας απήχησης εκπομπές και εκτιμάται ότι στη δίκη της στην Ιταλία όλα τα μεγάλα ΜΜΕ παγκοσμίως θα έχουν απευθείας σύνδεση…

Keywords
Τυχαία Θέματα