Σπηλιωτόπουλος: Ο Καμίνης «έκλεινε το μάτι» στους αγανακτισμένους (ΒΙΝΤΕΟ)

Αιχμές κατά του νυν δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη, εκτόξευσε ο υποψήφιος για το δήμο, με τη στήριξη της Ν.Δ., Άρης Σπηλιωτόπουλος, ο οποίος τον οποίο κατηγόρησε ότι στα 3,5 χρόνια δεν έκανε κανένα έργο.

«Είναι η πιο υπηρεσιακή θητεία που έχω δει», δήλωσε, αναφερόμενος στον Καμίνη, σε συνέντευξή του στο Mega. Μάλιστα υπογράμμισε ότι «δεν φτάνει να ασκείς λογιστική διαχείριση, πρέπει να έχεις πολιτική δράση».

Είναι

χαρακτηριστικό ότι θεωρεί ως μόνο του αντίπαλο τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, διότι είναι ο μόνος που έχει παρουσιάσει συγκεκριμένο πρόγραμμα, έστω κι αν είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με το δικό του. «Ο μόνος που έχει καταθέσει πρόταση είναι ο κ. Σακελλαρίδης. Απλώς έχει διαφορετικές θέσεις και απόψεις», είπε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έθεσε το ζήτημα της ασφάλειας στην πρωτεύουσα, το οποίο «λειτουργεί αποτρεπτικά προς την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου», προαναγγέλλοντας την «απαγόρευση των καταλήψεων σε δημόσιους χώρους της πόλης». «Θα απαγόρευα τις καταλήψεις στο κέντρο της Αθήνας. Μηδενική ανοχή σε καταλήψεις, εμπρησμούς. Μηδενική ανοχή στην βία», τόνισε ο Σπηλιωτόπουλος κατηγορώντας τον Καμίνη ότι «έκλεινε το μάτι» στους αγανακτισμένους.

Επίσης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αμφισβήτησε τον εξορθολογισμό των οικονομικών του δήμου, που επικαλείται ο νυν δήμαρχος, επισημαίνοντας ότι το όποιο πρόγραμμα περικοπών υπαγορεύτηκε από τα μνημονιακά μέτρα.

Ως προς τη δημοτική αστυνομία, σημείωσε πως αυτή τη στιγμή στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης υπάρχουν 600 δημοτικοί αστυνομικοί, οι οποίοι με την κατάλληλη εκπαίδευση θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την ασφάλεια της Αθήνας.

Τέλος, για τις πιέσεις που δέχεται για να παραιτηθεί από το βουλευτικό του αξίωμα, τόνισε ότι αυτά υποκρύπτουν μικροσκοπιμότητες.

The post Σπηλιωτόπουλος: Ο Καμίνης «έκλεινε το μάτι» στους αγανακτισμένους (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα