Σπανούλης: «Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε» (BINTEO)

Με 20 πόντους, 4 ασίστ και 3 ριμπάουντ τελείωσε τον αγώνα με την Ισπανία ο Βασίλης Σπανούλης σε μια ιστορική βραδιά για το Ελληνικό Μπάσκετ.

«Παίξαμε με την πλάτη στον τοίχο διότι ερχόμασταν από δύο άσχημα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας, μπερδευτήκαμε κιόλας από τον τραυματισμό μου και κάπως χάσαμε τον προσανατολισμό μας. Ωστόσο, αυτό μας πείσμωσε. Το παιχνίδι με την Ισπανία ήταν πολύ μεγάλο. Πήραμε τον πρώτο τελικό και η νίκη είναι εξίσου μεγάλη», δήλωσε ο «αρχηγός» μετά τον αγώνα.

Η κακή αρχή ήταν αποτέλεσμα των προηγούμενων αποτελεσμάτων και

η παράδοση που ήθελε την Ελλάδα να παλεύει με το «θεριό» έσπασε μπροστά στην καλή άμυνα και τα μεγάλα σουτ.

«Στην Ελλάδα είναι σύνηθες φαινόμενο να ενθουσιαζόμαστε και να απογοητευόμαστε εύκολα. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, να βελτιωθούμε κι άλλο. Δεν αρχίσαμε καλά στο ματς με τους Ισπανούς, έφταιξαν τα προηγούμενα άσχημα αποτελέσματα και υπήρχε μεγάλη πίεση. Όμως, συνήλθαμε γρήγορα, παίξαμε καλή άμυνα, βγάλαμε καρδιά στο παρκέ και βάλαμε μεγάλα σουτ. Τώρα κοιτάμε μόνο τον εαυτό μας, να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το μεθαυριανό παιχνίδι, που είναι πολύ μεγάλο. Θέλουμε να δείξουμε ακόμα περισσότερο πάθος και ενέργεια. Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή και πρέπει να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε, έτσι κι εμείς καταφέραμε να κερδίσουμε τους Ισπανούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα