Σούπερ Λίγκα: Ανοίγει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής

Η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα ανοίγει σήμερα με τρεις αναμετρήσεις, που θα διεξαχθούν στα Γιάννενα (ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, 19:30), την Κομοτηνή (Πανθρακικός-Παναθηναϊκός, 17:15) και τη Λιβαδειά

(Λεβαδειακός-Βέροια, 17:15).

Στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοδοξεί να επιτύχει το «3 στα 3» απέναντι στην ομάδα που απέσπασε ισοπαλία στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό την περασμένη αγωνιστική. Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιάννης Χριστόπουλος, είναι η απουσία του Τζημόπουλου, ενώ από την πλευρά του, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν υπολογίζει στους ανέτοιμους Κοντρέρας και Μανιάτη.

Στην Κομοτηνή, ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώριο για άλλες βαθμολογικές απώλειες αφού ήδη βρίσκεται στο -4 από τους πρωτοπόρους. Οι «πράσινοι» θα ενισχυθούν με τον Κουΐνσι που αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη συμμετοχή του την εφετινή περίοδο, αλλά θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Μπουμσόνγκ (ανέτοιμος) και Κατσουράνη, ο οποίος θα εκτίσει την πρώτη από τις έξι αγωνιστικές της τιμωρίας που του επιβλήθηκε. Από την πλευρά της η ακριτική ομάδα, που προέρχεται από δύο ήττες, θα παραταχθεί πανέτοιμη στο πρώτο εφετινό εντός έδρας παιχνίδι της. Στην τελευταία προπόνηση έλαβαν μέρος οι Κυβελίδης, Λαδάκης, Σερφά, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και ο Σάββας Παντελίδης τους συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Στη Λιβαδειά θα διεξαχθεί το ντέρμπι των… άποντων, αφού όπως ο Πανθρακικός έτσι και οι Λεβαδειακός, Βέροια προέρχονται από δύο σερί ήττες και ευελπιστούν ότι σήμερα θα κάνουν… “σεφτέ” στις επιτυχίες. Οι “πράσινοι” της Βοιωτίας αντιμετώπισαν βέβαια τους Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ενώ η Βέροια μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό έχασε στην έδρα της και από τον Πανιώνιο. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει στον Ακόστα, ο οποίος αποκλείστηκε από την αποστολή (λόγω τραυματισμού), ενώ εκτός έμεινε και ο Μπρίτο που αποκτήθηκε πριν από δύο ημέρες. Από την πλευρά της, η «βασίλισσα του βορρά» μετέβη στη Λιβαδειά με υπηρεσιακό τεχνικό τον γυμναστή Νίκο Καρύδα και με τους Καφέ, Κόστλι στην αποστολή, αλλά τους Καλί, Δασκαλάκη εκτός.

Keywords
Τυχαία Θέματα