Σουηδία – Γαλλία 2-0

Η Σουηδία νίκησε με 2-0 την Γαλλία στην τελευταία αγωνιστική του Δ’ ομίλου και έτσι αποχαιρέτησε το Euro 2012 με ψηλά το κεφάλι, παίρνοντας τους πρώτους τους βαθμούς.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς άνοιξε το σκορ, πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό τέρμα στο 54′ με φανταστικό γυριστό σουτ στην κίνηση, γκολ που μάλλον είναι το καλύτερο μέχρι τώρα στην διοργάνωση.

Το δεύτερο τέρμα των Σκανδιναβών

πέτυχε στο 91′ ο Σεμπάστιαν Λάρσον, ενώ η Γαλλία αρκέστηκε στην 2η θέση (1η η Αγγλία), έτσι θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στους “8″.

Ο μεγάλος προημιτελικός θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου και η Γαλλία θα έχει μία μεγάλη απουσία, αυτή του Φιλίπ Μεξές, καθώς πήρε 2η κίτρινη κάρτα στην διοργάνωση, έτσι αναμένεται να είναι παρτενέρ στο κέντρο της άμυνας του Αντίλ Ραμί ο Λοράν Κοσιελνί.

Τα στοιχεία του ματς

Σκόρερς: 54′ Ιμπραχίμοβιτς, 91′ Σεμπάστιαν Λάρσον
Γήπεδο: “Olympic Stadium”, Κίεβο
Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίσακσον, Γκράνκβιστ, Μέλμπεργκ, Γιόνας Όλσον, Μάρτιν Όλσον, Άντερς Σβένσον (79′ Χόλμεν), Σέλστρεμ, Σεμπάστιαν Λάρσον, Μπαϊράμι (46′ Βίλχελμσον), Ιμπραχίμοβιτς, Τόιβονεν (78′ Βέρνμπλουμ).
ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Ντεμπουσί, Ραμί, Μεξές, Κλισί, Αλού Ντιαρά, Μ’Βιλά (83′ Ζιρού), Νασρί (77′ Μενέζ), Μπεν Αρφά (59′ Μαλουντά), Ριμπερί, Μπενζεμά.

*κίτρινες κάρτες: 68′ Μεξές / 70′ Σβένσον, 81′ Χόλμεν
**κόκκινες κάρτες: -

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα