Σώθηκε από το τραγικό ναυάγιο και βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας της Νότιας Κορέας, ένας καθηγητής ο οποίος σώθηκε από το ναυάγιο του κρουαζιερόπλοιου Sewol, βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press, η σορός του καθηγητή, ο οποίος ήταν υποδιευθυντής του Λυκείου που φοιτούσαν οι εκατοντάδες μαθητές οι οποίοι επέβαιναν στο μοιραίο πλοίο, βρέθηκε στο νησί Τζίντο, όπου έχουν βρει καταφύγιο οι διασωθέντες του ναυαγίου.

Το επίθετό του, το μόνο στοιχείο που δόθηκε

στη δημοσιότητα από τις νοτιοκορεατικές αρχές, είναι Κανγκ.

Σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό, 28 άνθρωποι έχουν ανασυρθεί νεκροί, ενώ πάνω στο κρουαζιερόπλοιο Sewol βρίσκονταν 475 άνθρωποι, από τους οποίους 352 μαθητές λυκείου, με 268 να αγνοούνται. Οι διασώστες ελπίζουν να βρουν επιβάτες που φορούσαν σωσίβια, μια υπόθεση όλο και λιγότερο αξιόπιστη καθώς ο χρόνος περνά. Δύο δύτες διοχέτευσαν οξυγόνο στο σκάφος, δήλωσαν λιμενικοί.

Τρεις τεράστιοι γερανοί έχουν φτάσει στον τόπο του ναυαγίου αλλά θα ξεκινήσουν την ανάσυρση του πλοίου μόνο αφού χαθεί κάθε ελπίδα να βρεθούν επιζώντες, δήλωσε ο περιφερειακός επικεφαλής του λιμενικού Κιμ Σόο-Χιούν.

Πηγή Φωτογραφίας: Reuters

The post Σώθηκε από το τραγικό ναυάγιο και βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα