Σοκ! Έβαλε μπράβους να εισπράξουν τα οφειλόμενα (βίντεο)

Σενάριο μαφιόζικων ταινιών θυμίζει υπόθεση εκβίασης που εκτυλίχτηκε στο Βόλο, μεταξύ εμπόρου αυτοκινήτου, που διεκδικούσε νόμιμο χρέος από χρεοκοπημένο συνάδελφό του.

Ο «έχων λαμβάνειν», επειδή φαίνεται ότι δεν είχε άλλο τρόπο πίεσης, ανέθεσε σε δύο «μπράβους» να εισπράξουν γι’ αυτόν νόμιμο χρέος, πρώην εμπόρου αυτοκινήτων, ωστόσο, μετά από καταγγελία στην Αστυνομία, στήθηκε επιχείρηση και οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμπονται για εκβίαση και παράβαση

του νόμου περί όπλων. 

Σύμφωνα με το magnesianews, οι δύο επιχειρηματίες (ηλικίας 28 χρονών και 54 χρονών), δραστηριοποιούνται στο χώρο του αυτοκινήτου, εμπορία και συνεργείων αυτοκινήτων, στην περιοχή των Αλυκών.

Ο 54χρονος επιχειρηματίας, που δανείστηκε χρήματα τα οποία, οφείλει στον πρώτο, χρεοκόπησε και έκλεισε την επιχείρησή του, ωστόσο έχει χρέος περίπου 19.900 € προς τον 28χρονο.

Ωστόσο, ο 28χρονος, ανέθεσε σε δύο «μπράβος» που είναι γνωστοί στην Αστυνομία, να απειλήσουν τον 54χρονο για να του αποσπάσουν το χρέος προς το πρόσωπό του.
Μη έχοντας άλλη επιλογή και πέφτοντας συνεχώς θύμα εκβίασης, ο δεύτερος επιχειρηματίας, πήγε στην Αστυνομία και ζήτησε συνδρομή προκειμένου να απαλλαγεί από τον εφιάλτη, που ζούσε το τελευταίο διάστημα.
Όντως, κινητοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας και σε ραντεβού που έδωσε με τους δύο «προστάτες», για να τους δώσει μερικά χρήματα, έναντι του χρέους, τα χαρτονομίσματα ήταν προσημειωμένα. Όταν οι δύο «μπράβοι» πήραν τα χρήματα και τότε έγινε έφοδος από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν. Μάλιστα ο ένας προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τελικά συνελήφθη.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του ενός «σωματοφύλακα», βρέθηκε ένα πιστόλι replica (απομίμηση πραγματικού πιστολιού), που όμως ήταν διασκευασμένο, για να ρίχνει σφαίρες και να προκαλεί ζημιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα