Σκουρλέτης: Καθεστώς «απόλυτης παρανομίας» στον ραδιοτηλεοπτικό χώρο

Αύριο στις 7:30 το απόγευμα θα διεξαχθεί η ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, από την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να αποφασίσει η βουλή αν θα δοθεί προσωρινή άδεια ψηφιακής εκπομπής στα ήδη λειτουργούντα ιδιωτικά τηλεοπτικά μέσα. Η συγκεκριμένη ρύθμιση έχει ενταχθεί (ως άρθρο 18) στο νομοσχέδιο για την υγεία.

Με σημερινή του ανακοίνωση ο Εκπρόσωπος Τύπου του

ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τονίζει ότι «η κυβέρνηση θέλει να διατηρήσει το καθεστώς της «απόλυτης παρανομίας» που επικρατεί επί 25 σχεδόν χρόνια με την παραχώρηση των νέων αδειών όσων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών λειτουργούσαν μέχρι την 31 Αυγούστου 2013».

Ενώ προσθέτει ότι «πρόκειται για άλλη μια παραχώρηση στη διαπλοκή που αποτέλεσε εξάλλου και τον μοναδικό «σύμμαχο» των μνημονιακών κυβερνήσεων στο έργο της κοινωνικής ισοπέδωσης που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια».

Τέλος, αναφερόμενος στην ονομαστική ψηφοφορία ξεκαθαρίζει ότι «η αυριανή στάση της κυβέρνησης θα είναι μια ευκαιρία να διαπιστώσουμε για το πώς τελικά αντιλαμβάνεται την εφαρμογή των νόμων και αν αυτοί ισχύουν για όλους».

The post Σκουρλέτης: Καθεστώς «απόλυτης παρανομίας» στον ραδιοτηλεοπτικό χώρο appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα