Σκοτώθηκε Έλληνας ηθοποιός σε οικοδομή

Συγκλονισμένος ο καλλιτεχνικός κόσμος πληροφορήθηκε για τον αναπάντεχο θάνατο από ατύχημα του εξαιρετικού ηθοποιού Στρατή Τσοπανέλλη, ο οποίος έπεσε από την οικοδομή στην οποία εργαζόταν.

Ο Στρατής Τσοπανέλλης, 57 ετών, είχε συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία της Τόνιας Μαρκετάκη «Η τιμή της αγάπης» αλλά και στην ταινία του Σταύρου Κωνστανταράκου «Εν πλω», καθώς επίσης και στο Ματωμένο Γάμο και στο «Θέατρο της Δευτέρας».

Τελευταία του καλλιτεχνική παρουσία ήταν η συμμετοχή του στη σειρά του Ant1

«Δρόμοι της πόλης: Ο τελευταίος μπάτσος».

Ο Στρατής Τσοπανέλλης βιώνοντας στο φάσμα της ανεργίας όπως και οι περισσότεροι ηθοποιοί, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον φυσικό του χώρο που ήταν ο κινηματογράφος και το θέατρο και να αναζητήσει μια οποιαδήποτε δουλειά προκειμένου να εξασφαλίσει έστω ένα μεροκάματο. Μια από αυτές τις αναγκαστικές επιλογές του ήταν και η οικοδομή, η οποία όμως στάθηκε πραγματικά μοιραία, όταν πέφτοντας από μεγάλο ύψος, έπεσε ταυτόχρονα και η αυλαία της ζωής του.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και επί αρκετές μέρες έδωσε πραγματική μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, χθες όμως τελικά υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Σημειολογικά και μόνο ίσως αξίζει να αναφέρουμε πως η προσωπική του τραγωδία γράφτηκε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως εκείνη του πρωταγωνιστή στην αριστουργηματική ταινία του Βασίλη Γεωργιάδη «Η έβδομη μέρα της δημιουργίας» που μη βρίσκοντας δουλειά πάνω στην επιστήμη του επέλεξε την οικοδομή ως λύση ανάγκης για να βρει τελικά τον ίδιο ακριβώς (κινηματογραφικό) θάνατο.

Πηγή: www.zougla.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα