Σκηνοθέτησε την απαγωγή του γιατί πήρε κακούς βαθμούς!

Όταν ο Aftab Aslam πήρε F στο μάθημα των αγγλικών -όπου είχε αποτύχει ξανά- η προοπτική να πει στους γονείς του τα κακά μαντάτα απλά δεν υπήρχε. Σύμφωνα με την αστυνομία ο «κακός» φοιτητής για να αποφύγει τις συνέπειες από την ανακοίνωση των χαμηλών βαθμών του σκηνοθέτησε την απαγωγή του.

Ο 19χρονος Aftab που φοιτούσε σε κολλέγιο της Τζόρτζια αγόρασε ένα φτηνό κινητό τηλέφωνο για στείλει μήνυμα στους γονείς του ότι τον έχουν απαγάγει. Μάλιστα ο ευφάνταστος φοιτητής είπε στους γονείς του ότι έχει απαχθεί από επικίνδυνη εγκληματική συμμορία και για μην τον σκοτώσουν

δεν θα έπρεπε να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Οι γονείς του όμως ειδοποίησαν την αστυνομία και την υπόθεση ανέλαβε το FBI. Οσο ο Aftab κρυβόταν οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν το κινητό του αλλά και από που το αγόρασε. Για κακή του τύχη ο 19χρονος αναγκάστηκε να πάει σπίτι του εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν λέγοντας ότι κατάφερε να το σκάσει από τους επικίνδυνους απαγωγείς.

Βεβαίως η ιστορία του Aftab έπεσε στο κενό και η αστυνομία τον συνέλαβε με αποτέλεσμα οι γονείς του να καταβάλλουν 9.000 δολάρια για να αποφυλακιστεί. Τώρα ο φοιτητής εκτός από κακούς βαθμούς έχει και λερωμένο ποινικό μητρώο καθώς εις βάρος του εκκρεμεί μια δίκη!

πηγή: time

Keywords
Τυχαία Θέματα