Σκευάσματα ερωτικής αντοχής έπαιρνε ο Πιστόριους

Κάθε μέρα που περνάει έρχονται στο φως ολοένα και περισσότερα αποκαλυπτικά στοιχεία για την τραγική υπόθεση του Πιστόριους. Πιο συγκεκριμένα, οι αστυνομικές αρχές ανακάλυψαν στο υπνοδωμάτιο του Όσκαρ Πιστόριους δύο κουτιά «Testis compositum» από τα οποία προκύπτει η ουσία της τεστοστερόνης για την οποία γινόταν λόγος από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Για τα φάρμακα αυτά υπάρχουν δύο εκδοχές. Η μία εκδοχή που προκύπτει από τους δικηγόρους του παραολυμπιονίκη λέει ότι τα φάρμακα που βρέθηκαν είναι φυτικά σκευάσματα που βοηθούν στην αποθεραπεία των μυών και είναι απολύτως νόμιμα για χρήση. Από την άλλη, οι κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι τα συγκεκριμένα φάρμακα διαφημίζονται και ως ενισχυτικά του σεξ που βοηθούν στην τόνωση της αντοχής.

Έκτος, όλων αυτών των φαρμάκων λέγεται ότι κατα τη διάρκεια της δίκης οι αρχές της Πρετόρια σε καταθεσή τους ισχυρίστηκαν ότι στο υπνοδωμάτιο του νεαρού αθλητή εντόπισαν και βελόνες. Αρχικά, είχαν θεωρηθεί ότι οι βελόνες χρησιμοποιούνταν από τον Πιστόριους για χορήγηση τεστοστερόνης. Μετέπειτα, όμως η κατάθεση αυτή αποσύρθηκε διότι αναμένουν την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων των εργαστηριακών ερευνών.

Keywords
Τυχαία Θέματα