Σήμερα παρουσιάζει ο Α. Σαμαράς το σχέδιο για την ενίσχυση του τουρισμού

Την πολιτική του για την περαιτέρω ενίσχυση του τουρισμού θα παρουσιάσει σήμερα σε εκδήλωση του ΣΕΤΕ ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, έπειτα από την παρουσίαση της πολιτικής του στον τομέα της ενέργειας.

Μάλιστα, ο κ. Σαμαράς θα παρουσιάσει την επόμενη εβδομάδα, σε ειδική εκδήλωση, το εθνικό αναπτυξιακό σχέδιο.

Σύμφωνα με συνεργάτη

του πρωθυπουργού, «αυτά αποτελούν όπως και προηγούμενα η πολιτική για την ανεργία και τα μέτρα για τους άστεγους επιμέρους τμήματα της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής».

Ο ίδιος συνεργάτης πρόσθεσε: «Υπάρχει το συνολικό αφήγημα του πρωθυπουργού για την έξοδο από την κρίση και για την είσοδο της χώρας οριστικά στη φάση της ανάπτυξης. Το αφήγημα του πρωθυπουργού θα απαντά και σε βασικά ερωτήματα των πολιτών όπως πότε θα γίνουν εμφανή τα αποτελέσματα της οικονομικής πολιτικής στα νοικοκυριά, πότε θα αρχίσει να μειώνεται η ανεργία και με τι ρυθμούς;».

Να σημειωθεί ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να φύγει από το πεδίο της μακροοικονομίας, όπου τα αποτελέσματα της πολιτικής της, όπως λέει, είναι εμφανή με το πρωτογενές πλεόνασμα και την έξοδο στις αγορές και να απευθυνθεί στην κοινωνία, η οποία εξακολουθεί να υποφέρει από την βαριά φορολογία, τις μειώσεις μισθών και τις περικοπές κοινωνικών παροχών και γι’ αυτό απορρίπτει την πολιτική της κυβέρνησης.

The post Σήμερα παρουσιάζει ο Α. Σαμαράς το σχέδιο για την ενίσχυση του τουρισμού appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα