Σίγουρη η τιμωρία της Μέταλιστ ωστόσο η υπόθεση εκδικάζεται μετά την κλήρωση…

Βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται η τιμωρία της Μέταλιστ από την Επιτροπή Εφέσεων της UEFΑ στις 13 Αυγούστου με βάση τα όσα προκύπτουν από τα άρθρα για τα οποία παρέπεμψε την υπόθεση της ουκρανικής ομάδας με τη διαδικασία του κατεπείγοντος.

Όπως γράφει το sport.24.gr, το άρθρο 2, παράγραφος 04g, σημειώνει πώς μία ομάδα για να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε διοργάνωση της UEFΑ “δεν θα πρέπει να έχει εμπλακεί άμεσα ή έμμεσα σε καμία δραστηριότητα στησίματος αγώνα ή διαμόρφωσης αποτελέσματος σε εγχώρια ή διεθνή διοργάνωση”. Μάλιστα

θα πρέπει να διαβεβαιώνει και εγγράφως την UEFA γι’ αυτό.

Σύμφωνα με το άρθρο 2, παράγραφος 05, εξάλλου, αν υπάρχει τέτοια εμπλοκή τότε τιμωρείται για μία αγωνιστική περίοδο. Η απόφαση της UEFA δεν δεσμεύεται από αποφάσεις Εθνικών Ομοσπονδιών και διαφόρων άλλων διαιτητικών οργάνων.

Τέλος η το άρθρο 2, παράγραφος 10, υπογραμμίζει τη δυνατότητα που έχει η UEFA να στείλει μία υπόθεση για πλήρη έρευνα στα αρμόδια όργανά της.

Το ζητούμενο, βέβαια, για τον ΠΑΟΚ είναι ποιο όφελος μπορεί να προκύψει από τη σχεδόν βέβαιη τιμωρία της Μέταλιστ με δεδομένο ότι η υπόθεση εκδικάζεται μετά την κλήρωση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, την Παρασκευή.
Keywords
Τυχαία Θέματα