Σε υπόθεση δολοφονίας εμπλέκεται ο Johnny Depp (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν πρόκειται για ταινία ούτε για φάρσα, καθώς ο διάσημος ηθοποιός Johnny Depp καλείται να καταθέσει στο δικαστήριο για μια δολοφονία που συνέβη τον Δεκέμβριο του 2009, σε δρόμο του Λος Άντζελες. Κατηγορούμενη είναι η Nancy Lekon η οποία παρέσυρε επί ένα μίλι και σκότωσε με την λιμουζίνα της μία πεζή, την 25χρονη Sonia Taunauu. Η δίκη αναμένεται να γίνει αυτό το μήνα.

Η κλήτευση στάλθηκε στον Depp την Πέμπτη (18 Απριλίου), στη πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Transcendence», στο Λος Άντζελες, και καλείται να

υποστηρίξει ότι η κατηγορούμενη έχει παραισθήσεις.

Σύμφωνα με την κατηγορούμενη, δεν έχει σώας τας φρένας και αρνείται τη δολοφονία.

Σύμφωνα με το NBC News, το περιστατικό έλαβε χώρα το Δεκέμβριο του 2009 όταν η Lekon ήρθε σε αντιπαράθεση με την Taunauu για τα ναρκωτικά, σε βιομηχανική ζώνη, στην Skid Row που θυμίζετε για το εμπόριο ναρκωτικών.

Η Lekon οδηγούσε μια μαύρη λιμουζίνα τύπου Cadillac του 1989, στην αριστερή πλευρά, αλλά μετά άλλαξε πλευρά κατευθυνόμενη προς την Taunauu. Το θύμα ήταν γνωστό στην περιοχή ως «China»

Όταν έγινε η σύλληψη, η 43χρονη ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε δεσμό με τον ηθοποιό, τον οποίο και πήγαινε να συναντήσει την στιγμή του δυστυχήματος. Προκειμένου να αποδειχθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει να βρεθεί στο δικαστήριο ο ηθοποιός.

The post Σε υπόθεση δολοφονίας εμπλέκεται ο Johnny Depp (ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα