Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας τραυματίας στη Σαλαμίνα

Δεκατρία άτομα τραυματίστηκαν εκ των οποίων το ένα σοβαρά από την έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα την Κυριακή σε ταβέρνα στη Σαλαμίνα.

Από την έκρηξη δεν εκδηλώθηκε φωτιά, ενώ στο σημείο μετέβησαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και δύο της ΕΜΑΚ με σκύλο, καθώς στο κατάστημα έχουν προκληθεί μεγάλες ζημιές και

γίνονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχουν εγκλωβισμένοι.

Ο τραυματίας που είναι σοβαρά μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο ενώ οι υπόλοιποι τραυματίες στο κέντρο υγείας του νησιού όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας

Για 10 με 13 τραυματίες έκανε λόγο ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιάννης Τσαβαρής από την έκρηξη που σημειώθηκε νωρίτερα σε ταβέρνα στη Σαλαμίνα.

Μιλώντας στον Real Fm ο κ. Τσαβαρής δήλωσε ότι «Έγινε μια τεράστια έκρηξη η οποία έσπασε τα τζάμια όλης της γύρω περιοχής και κατεδάφισε παλιά κτίρια. Δεν έχουμε θανατηφόρο ατύχημα, ούτε και βαριά τραυματία. Ελπίζουμε τα πράγματα να περιοριστούν μόνο σε υλικές ζημίες», σχολίασε ο κ. Τσαβαρής.

Όσο για την αιτία της έκρηξης, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, έκανε λόγο για διαρροή προπανίου από την ταβέρνα.

«Χθες το βράδυ σε ένα γυμνάσιο στο Αιάντειο, μπήκε φωτιά και καήκαν κάποιες εξωτερικές κατασκευές», συμπλήρωσε ο κ. Τσαβαρής.

Σχετικά άρθρα:

Έκρηξη με 2 τραυματίες στη Σαλαμίνα

Keywords
Τυχαία Θέματα