Σε καλό δρόμο οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την 4χρονη Μαρία (ΒΙΝΤΕΟ)

Εν αναμονή των εξελίξεων της υπόθεσης της 4χρονης Μαρίας, βρίσκεται η ελληνική κοινωνία.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ είναι σε πολύ καλό δρόμο, με τους πιο αισιόδοξους να αναφέρουν ότι μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα εξαρθρωθεί το διεθνές κύκλωμα αρπαγής ανηλίκων. Να σημειωθεί ότι στις έρευνες θα συνδράμει και η Interpol.

Η συγκεκριμένη υπόθεση μοιάζει αρκετά με την περίπτωση της μικρής Μαντλίν, η οποία απήχθη από τους γονείς της κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους στην Πορτογαλία.

Αρκετά ξένα ειδησεογραφικά

πρακτορεία αναμεταδίδουν την είδηση για την 4χρονη.

Πολλοί φορείς βρίσκεται σε έντονη κινητοποίηση, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να έχει δεχθεί πάνω από 5.000 τηλεφωνικές κλήσεις τις τελευταίες ημέρες.

Από τη μεριά των «γονέων» Ρομά, η συνήγορος της οικογένειας δηλώνει πως «η βιολογική μητέρα της Μαρίας (έτσι την αποκαλεί η τσιγγάνα «μητέρα» της) ήθελε να την ξεφορτωθεί. Μάλιστα, ο «πατέρας» της μικρής είναι σεσημασμένος, έχοντας μεγάλο φάκελο στην ασφάλεια.

Αύριο, Δευτέρα, αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας, φωτογραφίες των Ρομά «γονέων», όπως δήλωσε ο αστυνομικός υποδιευθυντής Θεσσαλίας, Β. Χαλάτσης.

Πολιτική αντιπαράθεση

Δεν λείπουν και οι πολιτικές κόντρες για τον χειρισμό της υπόθεσης, με τη βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Έλενα Κουντουρά, να επιτίθεται στον Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζοντας «ατυχή και απρεπή» τη δήλωσης του πρωθυπουργού ότι η υπόθεση που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, λαμβάνει την προσοχή και την φροντίδα που πρέπει, κατόπιν προσωπικής παρέμβασης του πρωθυπουργού.

Παραολουθήστε τα σχετικά βίντεο

The post Σε καλό δρόμο οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την 4χρονη Μαρία (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα