Σε εγχείριση στο αριστερό χέρι θα υποβληθεί σήμερα ο 12χρονος Νικήτα

Σε εγχείριση στο αριστερό του χέρι και μετά στη σπονδυλική στήλη πρόκειται να υποβληθεί λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης ο μικρός ρώσος τουρίστας, που διακομίστηκε στο Αγλαΐα Κυριακού, από την Κρήτη, μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον 20χρονο Ολλανδό κλόουν, ο οποίος τον μαχαίρωσε άγρια.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, όπως αναφέρει το flashnews.gr, το παιδί έφερε 20 μαχαιριές, κυρίως σε θώρακα, πλάτη και αριστερό χέρι. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σώμα του μικρού βρέθηκαν σημάδια πάλης, γεγονός που

μαρτυρά πως αντιστάθηκε σθεναρά πριν τον μαχαιρώσει ο 20χρονος.

Ο 20χρονος δράστης, που εργαζόταν σε ξενοδοχείο στην περιοχή Ανισαράς της Χερσονήσου Ηρακλείου Χερσόνησο, χτύπησε το παιδί με μαχαίρι και το εγκατέλειψε, όταν το παιδί αντιλήφθηκε ότι ο Ολλανδός του έκλεψε το φορητό υπολογιστή και το κινητό τηλέφωνο.

Οι γονείς του παιδιού το αναζητούσαν επί τουλάχιστον τρεις ώρες και τα μεσάνυχτα κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Αμέσως, υπήρξε μια μεγάλη κινητοποίηση και τελικά το παιδί βρέθηκε, περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα, στον χώρο στάθμευσης με πολλαπλές μαχαιριές και σε κωματώδη κατάσταση.

Ο 12χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Ο 20χρονος Ολλανδός οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, όπου και δήλωσε πως δεν θυμάται τίποτα. Το δικαστήριο αποφάσισε την προφυλάκισή του.

Στο μεταξύ, την πλήρη κάλυψη των εξόδων διαμονής της οικογένειας του παιδιού, όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο για την αποκατάσταση της υγείας του και τη φροντίδα των τραυμάτων του, είτε στο Ηράκλειο, είτε στην Αθήνα, αποφάσισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων (ΠΟΞ), σε συνεννόηση με τις Ενώσεις Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής-Αργοσαρωνικού και Ηρακλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα