Σε… εμπόλεμη κατάσταση Τομ-Κέιτι! (φώτο)

Λέγεται ότι η Κέιτι Χολμς αισθάνεται λες και είναι στην ταινία τρόμου «Το μωρό της Ροζ Μαρί»-στην οποία μια γυναίκα είναι έγκυος στο μωρό του Σατανά.

Από την άλλη, ο Τομ Κρουζ φαίνεται πως κάνει τα αδύνατα δυνατά να σώσει το γάμο του. Μάλιστα, σε μια ύστατη προσπάθεια παρακάλεσε την Κέιτι να πετάξει μέχρι την Ισλανδία για να γιορτάσουν μαζί τα 50α γενέθλιά του, αλλά εκείνη αρνήθηκε.

Άτομα από το περιβάλλον τους αναφέρουν ότι ο Τομ Κρουζ

κατηγόρησε την Κέιτι ότι είναι άκαρδη, ενώ εκείνη επέμενε πως η σχέση τους έχει τελειώσει.

Πρόσωπο που γνωρίζει την Κέιτι είπε στο περιοδικό Mirror: «Την παρακάλεσε να πάει στην Ισλανδία για μια τελευταία προσπάθεια συμφιλίωσης. Αρνήθηκε κι έτσι μια τεράστια μάχη ακολούθησε».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Κέιτι έγινε έξω φρενών από την προσκόλληση του Τομ στην Σαϊεντολογία και προσπάθησε απεγνωσμένα να αποτρέψει τον σύζυγό της από το να εμπλέκει την 6χρονη κόρη τους στην αμφιλεγόμενη θρησκεία του.

Όλα αυτά όμως ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου, αφού ο Τομ ανταπέδωσε τα πυρά της Κέιτι επικρίνοντας τη σύζυγό του για τον τρόπο που ανατρέφει τη μικρή Σουρί.

Κοντινό τους πρόσωπο αναφέρει πως ο Τομ Κρουζ έγινε έξαλλος όταν είδε πως η Κέιτι επέτρεψε στη Σουρί να φορέσει κραγιόν και βερνίκι νυχιών από τόσο μικρή.

Αλλά η Κέιτι τον χτύπησε εκεί που πονάει περισσότερο, υπενθυμίζοντάς του πως μπορεί να είναι το «αστέρι του Χόλυγουντ», ωστόσο δεν δίνει την πρέπουσα σημασία στην οικογένειά του και την παραμελεί.

Μετά από όλα αυτά και αφού η Κέιτι απέρριψε την πρότασή του να προσπαθήσουν να σώσουν το γάμο τους, ο Τομ Κρουζ πέταξε από την Ισλανδία, όπου βρισκόταν για τα γυρίσματα της ταινίας Oblivion, σπίτι του στην Καλιφόρνια για να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

Ο δικηγόρος του Bret, δήλωσε: «Προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε πότε ο Τομ θα καταθέσει το διαζύγιο και αν θα πρέπει να ζητήσει από κοινού την επιμέλεια της Σουρί».

«Αφήνουμε την άλλη πλευρά να παίζει με τα media και να λέει ότι θέλει και όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα βγούμε και θα πούμε αυτά που πρέπει», σημειώνει ο δικηγόρος του διάσημου ηθοποιού και συνεχίζει…

«Δεν είναι στο χαρακτήρα του Τομ να βγαίνει και να λέει τέτοια πράγματα δημοσίως και αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά θλιβερό».

Η 33χρονη ηθοποιός, η οποία ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή ότι ήθελε διαζύγιο από τον Τομ, φημολογείται ότι ζήτησε για τα πέντε χρόνια γάμου 14 εκατομμύρια ευρώ, αλλά τώρα θα πάρει… πενταροδεκάρες λόγω του προγαμιαίου συμβολαίου.

Τα μόνα χρήματα που θα μπορεί να διεκδικήσει, είναι αυτά που αφορούν την διατροφή της μικρής Σουρί.

Keywords
Τυχαία Θέματα