Σε δικαστικές περιπέτειες μπλέκει τον Χριστόφια ο εργολάβος του σπιτιού του

Στα δικαστήρια «σέρνει» τον τέως Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια ο εργολάβος του σπιτιού του, ονόματι Μιλτιάδης Νεοφύτου.

Ο εργολάβος απαιτεί 600.000 ευρώ για εργασίες που έκανε στο σπίτι και στο εξοχικό του και δεν πληρώθηκε.

Ο Μιλτιάδης Νεοφύτου είχε αναλάβει επί κυβερνήσεως Χριστόφια όλα τα μεγάλα κρατικά έργα (δρόμους, κτίρια κλπ) κερδίζοντας τον τίτλο του «εθνικού εργολάβου». Διατηρούσε στενή φιλική σχέση με τον κ. Χριστόφια, ενώ ήταν και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας «Ομόνοια» η οποία ελέγχεται από

το ΑΚΕΛ.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας σε δηλώσεις του ανέφερε πως ο κ. Νεοφύτου τον υπερχρέωσε και αμφισβητεί το ποσόν που χρωστάει.

Υποστηρίζει ότι για δύο χρόνια δεν του έλεγε τι λεφτά χρωστάει και όταν του έδινε χρήματα δεν δεχόταν να τα πάρει.Ο κ. Χριστόφιας εξέφρασε έκπληξη γιατί ένας άνθρωπος με τον οποίο είχε αδελφική σχέση μπαίνει στον χορό της διαβολής εναντίον του και τον στέλνει στα δικαστήρια, κάνοντας αυτό που προσπάθησε να κάνει η δεξιά και η ακροδεξιά.

Να σημειωθεί ότι εκτός από τη δικαστική μάχη που είναι εν όψει υπάρχουν σοβαρά στοιχεία που μιλούν για προσπάθεια παραπλάνησης των αρχών από το Δημήτρη Χριστόφια μέσω της δήλωσης που κατέθεσε για την περιουσία του. Μάλιστα, ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ερωτηθείς έριξε το φταίξιμο στον εργολάβο του, λέγοντας πως η ασάφεια που υπάρχει στα περιουσιακά του στοιχεία οφείλεται στο γεγονός ότι ο Μ. Νεοφύτου δεν του έλεγε πόσα ακριβώς χρωστάει.

The post Σε δικαστικές περιπέτειες μπλέκει τον Χριστόφια ο εργολάβος του σπιτιού του appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα