Σαββατοκύριακο με τοπικές βροχές

Τοπικές βροχές και παροδικές νεφώσεις περιμένουμε το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, σε ολόκληρη την χώρα, ενώ σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα θα κυμανθεί η θερμοκρασία.

Αναλυτικότερα η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 20 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα

και από 13 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στις υπόλοιπες περιοχές.

Πιθανή ασθενή βροχή ενδέχεται να έχουμε το Σάββατο στην Αττική, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 16 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί στο Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.

Στην Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς.

Το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει ίδιο και την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια με σποραδικές βροχές στη Βόρεια Κρήτη, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένουμε νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στο Ιόνιο.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει κάποια αξιόλογη μεταβολή και οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένιση.

Στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο 7 μποφόρ.

The post Σαββατοκύριακο με τοπικές βροχές appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα