Σαβιόλα: Ελπίζω να σκοράρω στο ντέρμπι

Με το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού να είναι μια «ανάσα» μακριά, ο Χαβιέρ Σαβιόλα μίλησε για το τι περιμένει.

«Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά και ιδιαίτερα τα ντέρμπι. Είναι πολύ όμορφα παιχνίδια για να αγωνιστεί κανείς. Είναι αγώνες που τους περιμένει όλος ο κόσμος. Σε αυτό το ματς θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, όπως κάνουμε μέχρι στιγμής. Είναι ένα παιχνίδι

στο οποίο πρέπει να δώσουμε τη σημασία που του αξίζει. Όλος ο κόσμος το αναμένει εδώ και πολύ καιρό. Και θέλουμε να συνεχίσουμε με νίκη, ώστε να διατηρήσουμε τη βαθμολογική διαφορά και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας».

Ο Παναθηναϊκός έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης από την αρχή της σεζόν, αλλά ο Αργεντίνος περιμένει νίκη της ομάδας του.

«Είναι μία ομάδα, η οποία αν και δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, προοδεύει συνεχώς. Βλέπουμε, λοιπόν, πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε αρκετά καλύτερη κατάσταση από ότι ήταν στην αρχή. Είναι μία ομάδα η οποία θέλει οπωσδήποτε να συνεχίσει καλά. Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Ελπίζουμε να γίνει ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, απ’ τη στιγμή κατά την οποία οι δύο ομάδες θα έχουν κίνητρο για να παίξουν καλά και να κερδίσουν».

Η συμμετοχή σε ένα ντέρμπι είναι πολύ σημαντική και ο Σαβιόλα ελπίζει να βοηθήσει τον Ολυμπιακό σκοράροντας.

«Είναι πολύ σημαντικό το να σκοράρεις σε ένα ντέρμπι. Πρώτον, για το συναίσθημα που σου δημιουργείται. Αλλά κυρίως για το πώς νιώθει ο κόσμος. Γιατί σε ένα τέτοιο ματς είναι πολύ σημαντικό ένα γκολ. Ο κόσμος το απολαμβάνει πολύ περισσότερο. Είναι κάτι το οποίο θα το θυμούνται όχι μόνο κατά τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά ίσως και για πολλά χρόνια μετά. Επομένως, ελπίζω να συνεισφέρω στην ομάδα μου. Και ελπίζω να μπορέσω να σκοράρω σε αυτό το ματς».

The post Σαβιόλα: Ελπίζω να σκοράρω στο ντέρμπι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα