Σαν χαλάζι έπεσαν τα γκολ στην Αγγλία

Έπεσαν τα γκολ σαν το χαλάζι στην Πρέμιερ Σιπ, με την Τσέλσι να φιλοδωρείι με 6 γκολ την Άρσεναλ, την Λίβερπουλ να περνά από το Κάρντιφ με το χορταστικό 6-3 , την Σίτι να διασύρει την Φούλαμ με 5-0, ενώ το ματς Έβερτον -Σουόνσι, έληξε 3-2.

Στη 31η αγωνιστική στο αγγλικό πρωτάθλημα η Τσέλσι μπόρεσε να συντρίψει την Άρσεναλ με 6-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Τα τέρματα της Τσέλσι, που είχαν κάνει το 2-0 μόλις στο 7ο λεπτό, πέτυχαν οι Ετό (5΄), Σίρλε

(7΄), Αζάρ (17΄ πέναλτι), Όσκαρ (42΄, 66΄) και Σάλαχ (71΄).

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο βρίσκεται πια στο +7 από τους «κανονιέρηδες» και τη Λίβερπουλ.

Αξίζει να σημειωθεί ο Αρσέν Βενγκέρ έφτασε τους 1000 αγώνες από τον πάγκο της Άρσεναλ, ενώστο 15ο λεπτό έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γκιμπς.

Ο Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν απέκρουσε με το χέρι το σουτ του Αζάρ στη φάση του πέναλτι, αλλά ο διαιτητής Αντρέ Μάρινερ έκανε λάθος και απέβαλε τον Γκιμπς.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουίς Σουάρεζ, η Λίβερπουλ έκανε περίπατο στο Κάρντιφ, ανατρέποντας το σε βάρος της σκορ και επικρατώντας 6-3.

Τα γκολ:

(9’, 88’ Ματς, 25’ Κάμπελ – 16’, 60’ Σουάρες, 41’, 54’ Σκρτελ, 75’ Στάριτζ)

Η Μαντσεστερ Σίτι, καθοδηγούμενη απ’ τον εκπληκτικό Τουρέ, που πέτυχε χατ-τρικ με δυο πέναλτι, διέλυσε 5-0 τη Φούλαμ που είχε πάλι εκτός αποστολής τον Μήτρογλου και στον πάγκο τον Καραγκούνη, και χτυπάει την πρώτη θέση.

Τα γκολ:

(26’ πεν., 54’ πεν., 65’ Τουρέ, 84’ Φερναντίνιο, 88’ Ντεμικέλις)

Την ίδια ώρα η Έβερτον κάνει όνειρα ακόμα ακόμη και για Champions League. Επικρατώντας με 3-2 της σκληροτράχηλης Σουόνσι, η ομάδα του Κέβιν Μιραλάς, που αγωνίστηκε βασικός, ανέβηκε στην πέμπτη θέση και πλησίασε την Άρσεναλ, ενώ έχει και έναν αγώνα λιγότερο.

Τα γκολ:

(20’ πεν. Μπέινς, 53’ Λουκάκου, 58’ Μπάρκλεϊ – 33’ Μπονί, 90’ )

The post Σαν χαλάζι έπεσαν τα γκολ στην Αγγλία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα