Σαμαράς:Θα νιώσουμε δικαιωμένοι όταν νικήσουμε την ανεργία και αυτό θα γίνει με επενδύσεις(ΦΩΤΟ+BINTEO)

Σίγουρος ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν κι άλλες καλές ειδήσεις για την Ελλάδα, όπως ο αγωγός TAP εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στο 9ο Συνέδριο της ΝΔ στο κλειστό γήπεδο του Τάε Κβον Ντο, στο Φάληρο.

«Η

παράταξη μας , η ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμαναλή που θεμελίωσε τη Δημοκρατία στην Ελλάδα είναι απόψε εδώ και κάνει το χρέος της προς την πατρίδα. Πριν τρία χρόνια η παράταξη μας δοκιμάστηκε σοβαρά. Στα τρία χρόνια που μεσολάβησαν η ελληνική κοινωνία πέρασε πολλά. Τώρα με την αναγγελία της κατασκευής του ΤΑΠ βάζουμε τη χώρα μας στον παγκόσμιο χάρτη των ενεργειακών μεταφορών και δημιουργούμε χιλιάδες θέσεις εργασίες», τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς κατά την έναρξη της ομιλίας του.

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ανέφερε:«Προτιμάω να διαψεύδεται ο κ.Τσίπρας και να επιτυγχάνει η Ελλάδα παρά να χαίρεται ο κ.Τσίπρας και να χάνει η Ελλάδα».

«Η Ελλάδα μέσα σε ένα χρόνο έχει εφαρμόσει μεταρρυθμίσεις που δεν είχαν γίνει δεκαετίες. Πρώτοι εμείς επισημάναμε το λάθος του Μνημονίου. Σταθεροποιήσαμε τη χώρα και φέρνουμε επενδύσεις. Θα νιώσουμε πραγματικά δικαιωμένοι όταν καταφέρουμε να νικήσουμε την ανεργία και αυτό θα γίνει με επενδύσεις», σημείωσε ο κ.Σαμαράς.

Τέλος για την ΕΡΤ δήλωσε:«Καταργήσαμε την ΕΡΤ για να έχουμε πραγματικά ανεξάρτητη δημόσια τηλεόραση. Έπρεπε να την κρατήσουμε και να την καμαρώνουμε για τις απίστευτες σπατάλες και τη χαμηλή τηλεθέαση; Στέλνουνε μήνυμα στο λαό ότι τις θυσίες που απαιτούνται θα τις μοιραστούμε όλοι. Η ΕΡΤ είναι καταργημένη και τη θέση της θα πάρει η νέα δημόσια ραδιοτηλεόραση. Σε όσους κάνουν πειρατικές εκπομπές λέμε ότι τελείωσε η λογική των καταλήψεων και εφαρμόζουμε το νόμο και τις αποφάσεις του ΣτΕ. Χωρίς να σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν γίνεται».

Σε λίγο περισσότερα….

Σχετικά άρθρα:

«Νέα Δημοκρατία – Νέα Ελλάδα»,το σύνθημα του 9ου Συνεδρίου της ΝΔ- Αναλυτικά το πρόγραμμα

Keywords
Τυχαία Θέματα