Σαμαράς: Δεν κάνω ούτε βήμα πίσω

«Εμάς δεν μας τρομοκρατούν… δεν κάνω ούτε βήμα πίσω», διαμηνύει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αξία» ο Πρωθυπουργός και κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι προσπαθεί να διώξει επενδύσεις και ότι καταδημαγωγεί τους ανέργους.
«Στον αγώνα να σηκώσουμε τη χώρα στα πόδια της δεν έχουμε εχθρούς, αλλά θα είμαστε αυστηροί με όσους εμποδίζουν την προσπάθεια και θέλουν την Ελλάδα γονατισμένη», ξεκαθαρίζει μεταξύ άλλων ο Αντώνης Σαμαράς.

Αναφορικά

με τις συνομιλίες με την τρόικα, δηλώνει πως δεν υπάρχει καμία εμπλοκή. «Υπάρχει συζήτηση για το πώς θα εφαρμοστούν τα συμφωνηθέντα», διευκρινίζει και εκτιμά πως «α ζητήματα αυτά δεν είναι δύσκολο να τα λύσουμε, γιατί πρόθεσή μας είναι να εφαρμόσουμε τις μεταρρυθμίσεις που έχουμε υπογράψει».ι
Όσον αφορά τις αποκρατικοποιήσεις επαναλαμβάνει ότι θα ξεπεραστεί ο στόχος των 2,6 δισ. ευρώ για φέτος και ειδικά για ΕΥΔΑΠΕΥΑΘ διευκρινίζει για μία ακόμη φορά ότι δεν πωλείται το αγαθό, ούτε τα δίκτυα, αλλά η υπηρεσία.

Τι είπε στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ

Νωρίτερα σήμερα στην ομιλία του στην πολιτική επιτροπή ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα, ενώ σιγά σιγά όταν επιτευχθεί η ανάπτυξη θα υπάρξουν και μέτρα ανακούφισης.

Ο κος Σαμαράς άφησε αιχμές εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να τον κατονομάσει, λέγοντας ότι υπάρχουν κόμματα που μπλοκάρουν τις επενδύσεις και τόνισε ότι η κυβέρνηση δίνει μάχες για να “βγούμε από τις δεσμέυσεις και τα μνημόνια”.

Άφησε αιχμές και για όσους καπηλεύονται τον πατριωτισμό, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά την Χρυσή Αυγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα